CamelBak® - Chute Mag 1L -juomapullo

24,90 €
Sisältää alv:n
  • Materiaali iskunkestävää BPA:ton Tritan.
  • Paino 192g.
  • Mitat 26 x 9cm.  
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. 
Tilaustuote tai loppunut varastosta, tilauspäivä on tiistai.
Real time: 1 Visitor right now
Väri
Määrä
Hetkellisesti loppunut toimittajalta

Tyylikäs juomapullo, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa.  

Korkki on helppo avata kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.  

 Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. 

HY-CMA-TT-02

Erikoisviite

ean13
01238024
isbn
1513301001
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.