Helikon-Tex® - Norjan armeijan villasukka

Lisää kuvia

Helikon-Tex® - Norjan armeijan villasukka
19,00 €

* Vaaditut tiedot

19,00 €

Nämä kestävät ja paksut sukat on valmistettu luonnollisen villan ja lycran sekoitteesta. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden, lämmön ja parhaan mahdollisen suojan jaloille jopa pitkällä sekä intensiivisellä käytöllä. Laadukas luonnon villa ei ärsytä ihoa ja on pehmeä. Villa luonnostaan estää hajua tuottavien bakteerien kasvua. Villa imee itseensä vähemmän vettä, mikä kontrolloi kosteuden haihtumista. Kaiken lisäksi haihduttaessaan kosteutta iho ei viilene jolloin optimaalinen lämpötila pysyy oli sää mikä hyvänsä. Villahan lämmittää kastuessaankin.
Lycran ansiosta (3%), sukat ovat joustavat pitkänkin käytön jälkeen ja ne sopivat jalkaan täydellisesti. Sukat ovat täydelliset moneen ulkoliikuntaan viileässä säässä. Ne pitävät jalat lämpiminä ja virkeinä syksyllä sekä talvella, kiitos villan loistavien lämpöominaisuuksien. Tämän lisäksi sukat toimivat hienosti keväisin, tarjoten jaloille  vastaavasti taas viileyttä ja kuivuutta.
Tämän vuoksi näitä villasukkia voi varauksetta suositella kaikille vaeltajille ja metsässäliikkujille, sekä kalastajille ja metsästäjille. Nämä toimivat myös kotioloissa jalan lämmittimänä, vaikka ei mihinkään liikkuisikaan. Jos vaimo, tyttöystävä tai sinä olet "vilukissa", niin nämä lämmittävät.
Peseminen: Jos paksusta langasta tehdyn sukan laittaa pesukoneeseen, niin tuloksena on paksumpi ja hiukan pienempi sukka. Villan ominaisuuksiin kuuluu se, että se hylkii likaa. Sukkia voikin tuulettaa. Kun sukka pitää pestä, niin se kannattaa tehdä haaleassa vedessä hellästi puristellen ja villanpesuaineella (pese esimerkiksi samalla kun käyt suihkussa). Tavallinen pesuaine on voimakkaasti likaa poistavaa ja tekee pesuvedestä emäksisen. Väärä pesuaine saattaa heikentää värjätyn villasukan lankaseosta niin, että lanka heikkenee ennen aikojaan ja katkeilee. Villalle hyvä pesuaine on neutraali pesuaine. Kun peset vaatteesi oikein, niin pidennät niiden käyttöikää.


Koot: 8 = 42 , 9 = 43 , 10 = 44 , 11 = 45


wool

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 2 h ja 15 min kuluessa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Norjan Armeijan Sukat

  • Sukkien materiaali on korkeinta laatua olevaa luonnollista villaa
  • Joustavat jopa pitkän käytön jälkeen
  • Sopivat jalkaan täydellisesti
  • Joustava seos: 97% villaa, 3% lycra
  • Kestävät kulutusta ja käyttöä hyvin
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi SK-NOR-WA
Materiaali 97% villa, 3% Lycra®
Kokotaulukko

Koot:

S(8); M(9); L(10); XL(11)

Paino (g) 250
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Ihan tavalliset sukat
Paksut sukat. Ei mitään maailmaa mullistavaaa, mutta tekevät työnsä ihan hyvin. Kuivuivat melko hitaasti ja alkoivat nukkautumaan jo parin käyttökerran jälkeen. Mukavat kuitenkin jalassa ja ohuemmat kuin mummon villasukat, eli mahtuvat melko hyvin ihan tavan kenkiin.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Samuli Räty / (Lähetetty 24.1.2018)

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista