Housut

Hatka Helikon-tex housut. Reisitaskuhousut joka lähtöön. Perinteisiä reisitaskuhousuja, taktiset ja toiminnalliset reisitaskuhousut sekä taktiset kaupunkireisitaskuhousut, kuten vuosien kestosuosikki UTL. UTL on hillitympi ulkonäöltään ollen silti 100%:sen toimiva reisitaskuhousu. OTP on sama housu joustavalla kankaalla ja sopii erinomaisesti ulkoiluun sekä vaellukselle.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 29

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Camogrom
  94,00 €

  Joillekin tuotteille tulee ikään kuin oma kulttinsa. Tuottaja, joka tuottaa tuotteen, jota seuraa tyytyväinen joukko asiakkaita: tämä ei ole tuottajalle pelkästään suunnaton ilo vaan myös osoitus siitä, että tuotteen kohdalla on osuttu oikeaan.
  Koska UTP housu on ollut hyvin suosittu, on Helikon-Tex tuottanut housuista uuden version - Urban Tactical Flex® housun. Housun perusajatus on sama kuin alkuperäisessä UTP housussa, mutta siihen on lisäksi tehty joitakin merkittäviä parannuksia. Tärkein muutos on kangas, joka housussa on elastaaniton NyCo. Tämä on tunnetusti yksi parhaimmista ja kestävimmistä vaatekankaista, joita markkinoilla tällä hetkellä on saatavilla. Säilyttääkseen käyttäjänsä vapauden liikkeeseen olemme päättäneet lisätä VersaStretch® elastisen kangaspaneelin housun haaroihin ja vyötärön yläosaan takapuolelle. Housujen leikkaus ja taskut ovat edelleen sijoiteltu niin kuin aiemminkin. Housujen siviilimäinen ilme on säilytetty. Samalla housuissa on säilytetty täysi taisteluhousujen toiminnallinen puoli, mukaan saa edelleen taktista varustusta. Leveät vyölenkit mahdollistavat 50 mm leveän vyön käytön, mukaan lukien kaikki Helikon-Tex vyöt, kuten: EDC, UTL ja Cobra.
  Taskujen järkevän asettelun ansiosta mukana kulkevaa välineistöä voidaan sijoittaa lähelle omaa keskimassaa vyötärön ja lantion ympärille. Etu- ja takataskujen reunat ovat vahvistetut kestämään jatkuvampaakin liikettä niin, että esimerkiksi taskulamppu pysyy mukana menossa. Kaksi velcrolla kiinnittyvää etutaskua ovat tarpeeksi suuret vaikkapa älypuhelimelle - tai jopa AR/AK lippaille. Reisillä vetoketjulla suljettavat taskut näyttävät litteiltä, mutta niihin mahtuu helposti mukaan vaikkapa pieni EA- pussukka tai vaikka lompakko. Mittojen mukaan tehdyt sisätaskut polvissa on suunniteltu UTL housun matalaprofiilisuojaa varten. Housuissa on kolmea eri kangasta, nämä housut sopivat erinomaisesti niin vapaa-ajan käyttöön kuin työhousuiksikin.

  Lue lisää...
 2. UCP
  42,00 €

  Nämä laadukkaat kestävät ja mukavat Army Combat Uniform (ACU) reisitaskuhousut ovat ensiluokkainen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Niissä on eteenpäin kallistetut cargo-taskut, jotka voidaan sulkea elastisella nauhalla ja tarranauhalla. Housuissa on lisäksi kaksinkertainen kangas polvissa ja takamuksessa sekä tarranauhalla suljettavat taskut polvisuojille. Tämä ympärimaailmaa suosittu housumalli on käypä asevoimien kantahenkilökunnalle ja kadeteille. Ideaali valinta softaajille, paintball pelaajille sekä metsästykseen ja kalastukseen.

  pads

  Lue lisää...
 3. US Woodland
  35,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. BDU eli Battle Dress Uniform housut ovat yksi perinteisin (klassisin) reisitaskuhousumalli. Alunperin housu on tehty Yhdysvaltain armeijalle, mutta se on levinnyt käyttöön laajalti maailmalla. Malli on ollut erityisesti armeija- ja poliisihenkilöstön suosima. Housujen yksinkertainen malli ja hyvä istuvuus miellyttää käyttäjiä. Housut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arjessa ja työssä. Housujen vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme BDU housut väristä riipuen joko Cotton Ripstop tai Polycotton Ripstop kankaalla. Jos haluat nimenomaisesti jomman kumman, niin jätä viesti tilauksen yhteydessä kassalle.

  waist_adjust

  Lue lisää...
 4. Olive
  27,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. Nyt saatavilla US armeijan uniformun shortsit. Shortsien vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  waista_adjustcotton

  Lue lisää...
 5. Camogrom
  29,00 €

  CPU® (Combat Patrol Uniform®) -shortsit ovat CPU® housujen lyhennetty versio. CPU® (Combat Patrol Uniform®) puku perustuu Puolan armeijan wz.2010 uniformuun. Shortseissa on kahdeksan taskua js takamus on vahvistettu ylimääräisellä kangaskerroksella. Vyötäröä voidaan säätää sivulla olevilla nauhoilla.

  WA

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 29

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5