Helikon-Tex® - Patriot Heavy fleece-takki

Lisää kuvia

Helikon-Tex® - Patriot Heavy fleece-takki
67,00 €

* Vaaditut tiedot

67,00 €

Tämä lämmin, mukava ja kestävä Heavy Fleece-takki on valmistettu ensiluokkaisesta ja erikoishienosta kaksikerrosfleecestä. Siinä on korkea kaulus, johon on integroitu huppu. Takki suljetaan vetoketjulla, joka voidaan vetää leukaan asti kiinni. Hihojen takaosa on vahvistettu cordurakankaalla. Taskuja siinä on kuusi: kaksi rintataskua, kaksi olkavarsissa ja yksi toisessa kyynärvarressa sekä suuri tasku alaselässä. Kaikki taskut on suljettavissa vetoketjulla. Lisäksi takissa on Velcrolaatat olkavarsissa, kainalossa ilma-aukot (vetoketjulla), hihansuut säädetään Velcrolla ja helmassa on kiristysnaru sekä lukot. Helman kiristyksen vyön puoleinen osa on cordurakangasta, mikä estää takin kiristyksen hajoamisen vyön hiertäessä.
Ideaali kalastukseen, metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen ja säästä viis.
Jos olet harteikas henkilö, niin huppu antaa enemmän "periksi taaksepäin" vrt. Liberty Heavy Fleece, joka on sama tuote ilman huppua ja hieman pienemmällä mitoituksella. Koot välilehdellä "Lisätietoja".
Vinkki takin mittaamiseen, koot ovat reiluja: ota takki, joka on sinulle nyt sopiva. Mittaa väli kainalosaumasta kainalosaumaan ja kerro luku kahdella. Tämän jälkeen vertaa mittaa kokoihimme. Jotta takki on sinulle sopiva, niin älä valitse mittaamaasi lukua pienempää takkia. Huom: fleecejämme käytetään myös Helikonin kuoritakkien alla.
Katso toinen video takista, videolla esiintyy jousimetsästäjä Jani Lahtinen.
Lue lisää blogista...


390dblfleeceykk

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 13 h ja 56 min kuluessa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

  • Kaksinkertainen erikoishieno Fleece 390g/m²
  • Korkea kaulus ja huppu
  • Kaksi rintataskua
  • Kolme hihataskua
  • Alaselässä yksi iso tasku
  • Velcro laatat molemmissa hihoissa
  • Kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot
  • Hihansuissa Velcro-kiristys
  • Helmassa kiristysnaru ja lukko
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi BL-PAT-HF
Leikkaus Regular fit
Materiaali 100% Polyester, Double Superfine Fleece 390g/m2
Kokotaulukko
Koko Rinnanympärys Pituus Hihan pituus
XS 108 69 60
S 114 72 61.5
M 120 75 63
L 126 78 64.5
XL 132 81 66
XXL 138 84 67.5
3XL 144 86 69.5
Paino (g) 1140 g
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 8 item(s)

Mukava, toimiva fleece
Takin kangas on yllättävän miellyttävää, en ole vastaavaan tottunut muiden fleecien kanssa. Leikkaus toimii ja taskut ovat erinomaiset. Tuulta tämä pitää kohtalaisesti, ei yhtä hyvin kuin puuvilla-polyesterisekoitekankaat, mutta ihan riittävästi kuitenkin. Sateessa en ole vielä takkia päässyt testaamaan, joten vedenpitävyydestä en ole vielä saanut kuvaa.

Halusin riittävän tilavan takin, jotta alle saa paksun villapaidan. Ilmoitettujen rinnanympärysten kanssa vaan meinasi mennä sormi suuhun. Yleensä käytän XL/XXL koon vaatteita. XXL:ssä rinnanympärys on ilmoitettu 138 cm. Kun mittasin itselleni hyvin tilavasta windproof smockista rinnanympäryksen, sain tulokseksi 130 cm. Siten XXL:n tilaaminen tuntui liioitellulta, vaikka toki ympärysmitassa 8 cm hukkuu äkkiä ja vaatteen koko ei välttämättä ole merkittävästi suurempi. Huolenani vaan oli, että nyt tulee liian iso takki tilattua. Kuitenkin koko-oppaan kuvien perusteella päädyin XXL:än, koska isompi miesmalli on hyvin samaa kokoa kuin mitä minä olen. Ja täytyy todeta, XXL on juuri niin tilava kuin halusin, mutta ei mikään teltta.

Ainoa moite mitä löysin ennakkoon netin arvosteluista takista on, että neulokset saattavat saumoista ratkeilla. Kahdesti takkia riisuessa on sen selkämyksestä kuulunut epäilyttävää repeilyä, mutta toistaiseksi saumat ovat pysyneet ehjänä. Aika näyttää muodostuuko tästä ongelma.

Kaikkinensa mukava, hyvällä leikkauksella ja toimivilla taskuilla varustettu fleece! Suosittelen.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Viuhula / (Lähetetty 9.12.2016)
paras fleece ikinä.
Oi, että! Kerrankin tällaiselle 190cm pitkällä ja sopivasti pullukalle hyvän kokoinen takki, jossa hihaa riittää ja huppukin sopii päähän. Vetoketju ei itsellä kurista kaulaa, jos loppuun asti sen vetää.

Lämmin on ja liikkuvuus on erinomainen. Valitsin väriksi coyote brown ja väri vastasi täysin odotuksiani. Ehdoton plussa on annettava hengittävyydestä.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Lasse / (Lähetetty 21.10.2016)
Todella hyvä takki!! Suosittelen!
Todella hyvä takki!! Suunnittelussa on varmasti käytetty ammattilaisia apuna, taskut riittävän isot ja oikeissa paikoissa. Kerrankin löytyi oikeesti "hyvä ja halpa" takki joka säähän!! Isot plussat myös erittäin nopeasta toimituksesta, 2 arkipäivää ja takki oli perillä!!
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Jussi / (Lähetetty 22.9.2016)
Kysyntää olisi oranssille
Tämän kun saisi vielä oranssina tai jopa camo oranssina liikkuvaan peurajahtiin. Siis lain vaatimassa blazing orange värissä.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Peuralaillinen / (Lähetetty 24.8.2016)
Hyvä :)
Ensivaikutelma erittäin hyvä! Oikein hyvä fleece Suomen keleihin. Menee talvella hyvin Windproof smockin alla väliasuna. Pitää tuulta hyvin, saa nähdä miten pärjää sateella.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Juha / (Lähetetty 13.10.2015)
Aivan loistava kampe niin citylle,vesille tai metsään. Taskuja on riittävästi mihin voi omaiseetensa helposti "hukata" ;)
Tätä kelpaa pitää missä vaan.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Haikala / (Lähetetty 22.9.2015)
Toimiva jokapaikan fleece. Säällä ku säällä
Lähin vähän kokeilumielellä kun kuullut kehuja tästä takista tutuilta. Noh ei tarvinnut pettyä. Lämmin tuulta yllättävän hyvin pitävä. Taskuihin saa puoli omaisuutta ja velcropaikkoja on kivasti. Velcropaikka olisi kiva olla myös etu rinnuksessa mihin saisi nimilapun tai JV-tunnuksen.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Samuli Räty / (Lähetetty 15.6.2015)
Hyvä, hyvännäköinen ja ryhdikas tuote, joka pitää lämpimänä.
Olin yllättynyt miten piti tihkusateen ja minut kuivana metsässä- Lämmin ja toimiva tuote, jossa varmasti löytyy taskut tarpeeseen. Etenkin etutaskut ja sisätasku ovat ihan loistavat. Kyljet saa avattua tarvittaesssa jolloin lämpöä voi pukata ulos avaamatta vetoketjua edestä. Hiha teippiin saa veriryhmän tms. merkin kiinnitettyä.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Tuulikki / (Lähetetty 1.6.2015)