Tilaa RSS-syöte

Vaatteet

Hatka Helikon-tex vaatteet, kerroksia yhdeltä valmistajalta. Kun ostat esimerkiksi fleecen, niin sitä voi pitää pelkästään tai toisen takin alla. Takkeja löytyy Soft Shellinä, Shark Skininä, ECWCS:nä, toppatakkina Level 7 tai Husky jne. Malamute-toppaliivikin löytyy valikoimasta. Toppaliiviä pidät sellaisenaan, fleecen päällä tai kuoritakin alla tuomassa lisälämpöä. Housujen kohdalla alle tulee esimerkiksi alusasu, väliasu, housut (reisitaskuhousja on eriliaisia) ja päälle kuorihousut, kuten esimerkiksi ECWCS - housut. Tekninen kerrospuketuminen on toimivaa säässä sään mukaan. Pysyt lämpimänä, vaate antaa sinun liikkua, se siirtää kosteutta sisältä ulos, on hengittävä ja housuista sekä takeista löydät taskutoimintoja eri tarkoituksiin. Katso kerrospukeumisen ohje: Kerrospukeutuminen

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)

 1. White
  11,50 €

  Naisten tyköistuva T-paita on nykypäivän perusvaatekappaleita. Kestävää ja hengittävää puuvillaa. Saatavana useita eri värejä.

  puuvillaa165gm

  Lue lisää...
 2. White
  19,00 €

  Nämä kestävät ja paksut sukat on valmistettu luonnollisen villan ja lycran sekoitteesta. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden, lämmön ja parhaan mahdollisen suojan jaloille jopa pitkällä sekä intensiivisellä käytöllä. Laadukas luonnon villa ei ärsytä ihoa ja on pehmeä. Villa luonnostaan estää hajua tuottavien bakteerien kasvua. Villa imee itseensä vähemmän vettä, mikä kontrolloi kosteuden haihtumista. Kaiken lisäksi haihduttaessaan kosteutta iho ei viilene jolloin optimaalinen lämpötila pysyy oli sää mikä hyvänsä. Villahan lämmittää kastuessaankin.
  Lycran ansiosta (3%), sukat ovat joustavat pitkänkin käytön jälkeen ja ne sopivat jalkaan täydellisesti. Sukat ovat täydelliset moneen ulkoliikuntaan viileässä säässä. Ne pitävät jalat lämpiminä ja virkeinä syksyllä sekä talvella, kiitos villan loistavien lämpöominaisuuksien. Tämän lisäksi sukat toimivat hienosti keväisin, tarjoten jaloille  vastaavasti taas viileyttä ja kuivuutta.
  Tämän vuoksi näitä villasukkia voi varauksetta suositella kaikille vaeltajille ja metsässäliikkujille, sekä kalastajille ja metsästäjille. Nämä toimivat myös kotioloissa jalan lämmittimänä, vaikka ei mihinkään liikkuisikaan. Jos vaimo, tyttöystävä tai sinä olet "vilukissa", niin nämä lämmittävät.
  Peseminen: Jos paksusta langasta tehdyn sukan laittaa pesukoneeseen, niin tuloksena on paksumpi ja hiukan pienempi sukka. Villan ominaisuuksiin kuuluu se, että se hylkii likaa. Sukkia voikin tuulettaa. Kun sukka pitää pestä, niin se kannattaa tehdä haaleassa vedessä hellästi puristellen ja villanpesuaineella (pese esimerkiksi samalla kun käyt suihkussa). Tavallinen pesuaine on voimakkaasti likaa poistavaa ja tekee pesuvedestä emäksisen. Väärä pesuaine saattaa heikentää värjätyn villasukan lankaseosta niin, että lanka heikkenee ennen aikojaan ja katkeilee. Villalle hyvä pesuaine on neutraali pesuaine. Kun peset vaatteesi oikein, niin pidennät niiden käyttöikää.

  Koot: 8 = 42 , 9 = 43 , 10 = 44 , 11 = 45

  wool

  Lue lisää...
 3. USMC Woodland
  79,95 €

  Röllipuku eli Ghillie on kokonainen vaatesetti, joka sisältää takin, housut, hatun ja kaistaleen aseen naamiointiin. Jokainen vaate on valmistettu erittäin hyvin hengittävästä verkkokankaasta, johon on kiinnitetty naamiointielementit metsä- tai aavikkoympäristöön. Tämä toteutus mahdollistaa puvun käytön suoraan kenttäpuvun päällä. Vaikkakin asu on alkujaan suunniteltu tiedustelu- ja tarkka-ammuntatarkoitukseen, puolustaa se paikkaansa metsästyksessä tai paintball- ja airsoftpelaajienkin käytössä. Tämän kun laitat päälle, ei näe tiput eikä linnut.
  Koot ovat M/L ja XL/XXL, katso kuvaus alta. Koko ghillien paino on vain 1860g ja puku kuivuu todella nopeasti. Emme kuitenkaan suosittele menemään puvun kanssa lähelle tulta.

  Lue lisää...
 4. Helikon-Tex® - Shemagh
  8,20 €

  Shemagh (شماغ) tunnetaan myös nimillä keffiyeh/kufiya (Arabia: كوفية‎, kūfiyyah), ghutrah (غترة), ḥaṭṭah (حطّة), mashadah (مشدة) tai persiaksi chafiye (چفیه), turkiksi puşi ja hebreaksi kaffiyah (כאפיה), on perinteinen Arabien päähine, joka muotoillaan neliönmuotoisesta, usein puuvillaisesta huivista. Se on tyypillisesti Arabi miesten ja joidenkin kurdien käyttämä. Hyvin usein sitä pidetään aavikko-olosuhteissa suojaamaan suoralta auringon paahteelta ja suojaamaan silmät sekä suu tuulen mukana lentävältä pölyltä ja hiekalta. Kankaan kalanverkkoja tai viljantähkiä esittävät ommelkuvio voi olla peräisin muinaisesta Mesopotamiasta.

  Saadaan jälleen noin 31.7.2019.

  Lähde: Wikipedia

  onesize100cotton

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)