Helikon-Tex® - UTP® (Urban Tactical Pants®) -housut, Polycotton Ripstop

Lisää kuvia

Helikon-Tex® - UTP® (Urban Tactical Pants®) -housut, Polycotton Ripstop
82,00 €

* Vaaditut tiedot

82,00 €

Urban Tactical Line® -malliston perustuote. UTP® (Urban Tactical Pants) housut suunniteltiin "harmaiksi" housuiksi, eli ne eivät näytä niinkään uniformun housuilta, kuten BDU, ACU tai M-65. Ulkonäöstään huolimatta UTP® housut tarjoavat normaali siviilihousuja paremman toiminnallisuuden ja tavaran kantokapasiteetin, ollen täydellinen valinta ammattihenkilöstölle. Poliisi- ja turvallisuushenkilöstölle suunniteltuina kaikkien tärkeiden tarvikkeiden kantaminen vyötäröllä on mahdollista. Taskut ovat huomaamattomat ja sijoiteltu niin, että jokapäiväiset tarvikkeet ja ammukset sijoittuvat lähelle kehon painopistettä. Tämä yhdessä joustavan materiaalin kanssa mahdollistaa helpon ja nopean liikkumisen. Mikäli toimintasi on oltava huomaamatonta ja tehokasta, UTP® housut ovat loistava valinta. 
UTL® housuja saa kahdella kankaalla, jotka ovat mitoitukseltaan hieman eri tyylisiä. Tämä Ripstop malli on melko tyköistuvaa mitoitusta ja on hyvin lähellä esimerkiksi Levi's® 511 farkkuja. Jos taas pidät enemmän Levi's® 501 tyyppisestä Regular Fit mallista, on valintasi Canvas, mutta housu on poistuva tuote ja siksi alennuksessa kaupassamme. Housu on korvaantunut kestävämmällä Polycotton Canvas housulla, joka palaa kooltaan saman kokoon RipStop housun kanssa. Canvas housu saattoi joissakin väreissä kutistua pesuissa ja oli siksi suurempi kooltaan.
Lue blogista lisää...
Kun katsot mittataulukkoa Lisätietoja-välilehdeltä, niin huomaat, että housujen sisäsauman pituus on sama. Tämä tarkoittaa sitä, että housun pituus on kaikissa sama "regular". Long-pitudessa on 5cm pidempi puntti, joka sopii noin 185cm ja sitä pidemmille miehille. Long pituuden saat kun kirjoitat viestin kassalla viestikenttään. Laiita varmuuden vuoksi myös viesti sähköpostiimme, jotta asia ei mene kiirepäivänä ohi. Kerro, että teit tilauksen ja tilasit nimenomaan pituuden "Long". Long pituiset housut tilaamme ja jälkitoimitamme erikseen noin 7-13 arkipäivän kuluessa.
Koon valitseminen: jos käyt puntilla tai olet "vanha" / nykyinen jääkiekkoilija, niin ota kokoa suurempi housu.  Suuremmassa koossa vyötärön ympärysmitta kasvaa ja housussa lisää tilaa tulee polvesta ylöspäin yläreidelle. Suuremmalla koolla saat siis lisää tilaa housun vyötärölle, lantiolle ja yläreidelle. Puntin leveys polvesta alaspäin ei muutu suuremmaksi ja housujen pituus on siis sama.
Kuvan vyö on ostettava erikseen.


utl2wayykkpads

Saatavuus: Varastossa


Varastosaldoista

Toimitetaan mikäli tilaat 19 h ja 54 min kuluessa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

  • Vetoketjusepalus tarranauhalla
  • Metalliset, erittäin kestävät, YKK vetoketjut
  • Vyötärön takaosa on joustavaa litteää kuminauhaa
  • Vahvistukset polvissa
  • Vyönlenkit
  • Vyötärön sisäpuolella kaksi pienehköä taskua
  • Takataskujen sisällä kaksi pienempää taskua
  • Kaksi suurta vinoa taskua jotka tosiasiassa ovatkin yksi tasku jaettuna kahteen osaan
  • Kaksi takataskua ovat tarpeeksi suuria esim. taitellulle sanomalehdelle
  • Kankaan vahvuus 215 g/m2
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi SP-UTL-PR
Leikkaus Slim fit
Materiaali 2-suuntaan elastinen Ripstop: 60% puuvilla, 37% Polyester, 3% Spandex
Kokotaulukko

Taulukon mitat ovat vaatteen mittoja (cm)

KokoSMLXLXXL3XL4XL
Vyötärö 78 - 86 83 - 91 88 - 96 93 - 101 98 - 106 103 - 111 108 - 116
Sisäsauma 81 81 81 81 81 81 81
Pituus 108 109 109 110 110 111 114,5

Saatavissa myös 5cm (Long) ja 10cm (ExtraLong) malli (sisäsauma). Lue tilausohje tästä >>

Paino (g) 625 g
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Loistavat housut kaikkeen käyttöön
Hommasin tälläset housut iha normikäyttöön ja lasten kanssa työskennellessä joutuu aina olemaan vähän kaikenlaisissa ympäristöissä ja housujen pitää kyykistelyn takia olla joustavat. Yleensä itsellä tulee ongelmia haarasauman keston kanssa, mutta näissä housuissa on itselle ainakin juuri sopiva leikkaus. Taskuja on kiva määrä johon laittaa kaikenlaaisia härpättitärpättejä. ainoana miinuksena huomasin että "puhelintaskuihin" ei nykyaikaiset älyluurit mahdu. ISO plussa on reisitaskuissa. Vetoketjulla kamat pysyy tallessa ja ne ovat sen verta korkealla ja edessä että saa istuessakin kamaa niistä
Laatu
Kokonaisuus
Hinta
Arvostellut Samuli Räty / (Lähetetty 15.6.2015)
Kiitettävä
Taktiset laatuhousut, jolla mielestäni paras hinta-laatusuhde Helicon-Texin uudempien tuotteiden kategoriassa. Ostin kokeiluksi ja olen armotta käyttänyt lähinnä paintball/softaus ja metsähippasilla. Taskujen käytännöllisyys omaa luokkaansa, erittäin miellyttävät päällä. Suosittelen hankkimaan särmärit ja ostamaan hieman pitemmän mallin. Väri suht helposti pesussa vaikka ohjeita noudattaisi. Kangas-malli on sen verran paksu ettei tykkejä tarvitse kuin kylmimmille talvipäiville ja ripstop-malli kuumimmille kesille.
Laatu
Kokonaisuus
Hinta
Arvostellut Delete / (Lähetetty 16.4.2015)