Toimitusaikataulu

Tilaamme tuotteita joka viikon maanantai tai tiistai. Riippuen siis siitä, milloin oman tilauksesi teet, niin toimitusaika on 7-14 vuorokautta. Millaisia tuotteita tilaamme? Tilaamme varastotäydennyksiä, kausituotteita ja tuotteita, joilla on heikompi kysyntä. Eli erikoisemmat kuosit, joita menee harvakseltaan, ne tilaamme erikseen sinulle. Kyse on siis tilaustuotteesta jos sitä ei ole kaupassa, mutta sen tila on "jälkitoimitettava".

Toimitamme tuotteet aina kun mahdollista. Toimittajiemme saldot elävät koko ajan. Ilmoitamme ja olemme yhteydessä asiakkaaseen, jos tilattu tuote tai koko on välillisesti loppuunmyyty.

Tuote, joka on hyllyssä lähtee usein saman päivän aikana tai seuraavana päivänä. Viikonloppuisin olemme kiinni eli la-su paketit eivät lähde. Jos et halua toimitusta, niin voit myös hakea tuotteet meiltä, mutta ilmoita tulostasi etukäteen esimerkiksi soittamalla. Tällöin voit maksaa edelleen verkossa, mutta valitse toimitustavaksi "Nouto", jotta kauppa ei laske sinulle postikuluja. Kaikki tärkeät tiedot, kuten yhteystietomme löydät jokaisen sivun alaosasta linkin "Yhteystiedot" takaa. Puhelinnumero löytyy myös sivun alaosasta kohdasta "Asiakaspalvelu".

Nouto: Kun haluat noutaa tuotteen, niin muista sopia etukäteen tulostasi. Vaikka asiakaspalvelumme on auki klo 17 saakka verkossa ja puhelimessa, niin erikseen sovittuna voit noutaa tuotteesi meiltä myös alkuillasta klo 17 jälkeen.

Meillä on kaksi Helikon toimittajaa Puolassa. Toinen toimittaa nopeammin ja toinen hitaammin. Hitaampi on itse Helikon-Tex ja hitauteen vaikuttaa toiminta. Odotamme laskua monesti 2-4 päivää minkä jälkeen paketti vasta lähtee. 

UF Pro: sijaitsee kauempana Sloveniassa eli tuote matkaa meille hiukan kauemmin. Lasku tulee meille 1-3 päivässä, minkä jälkeen paketti matkaa Suomeen DHL:n matkassa nopeasti. Matkan taittuminen hidastu Suomessa kun paketti siirtyy postin toimitettavaksi. Tämä vie yleensä pari päivää.