SQUALL TorrentStretch -kuoritakki -Helikon-Tex®

219,00 €
Sisältää alv:n

Materiaali: Kalvo 100% polyuretaani, Rakenne ja sisäosat 100% nylon.

Kolmikerroksinen TorrentStretch-kalvo,

Vedenkestävyys 30 000 mm vesipatsaalle

Hengittävyys 30 000 g/m2/24h,

Haihtumisvastuskerroin RET <5,

YKK® AquaGuard® vedenpitävät vetoketjut,

DWR PFC vapaa kyllästys,

Teipatut saumat.

Paino L-koossa 442g

Väri
Koko
Määrä
Varastossa. Postitus 1-3 arkipäivää.

Helikon-Tex® Squall TorrentStretch -kuoritakki, vedenpitävä ja hengittävä samaan aikaan.

Squall on kuoritakki, jossa teipatut saumat ja kaksisuuntaisesti säädettävä huppu korkealla kauluksella. Lisäsuojaa kosteutta vastaan ​​tarjoavat vedenpitävät YKK® AquaGuard® -vetoketjut, joista päävetoketju on kaksisuuntainen ja kiinnitetty alareunasta Prym-napilla. Squall Hardshell -takki on päällystetty hydrofobisella DWR-pinnoitteella (Durable Water Repellent), joka ei sisällä haitallisia PFC-yhdisteitä (perfluorihiilivetyjä).

Hyvän kalvotakin perusta on vedenkestävyys ja vesihöyryn siirtyminen kehosta. TorrentStretch-kalvo, jonka hengittävyys on 30 000 g/m2/24h, vastaa molemmista. Toinen parametri, johon kannattaa kiinnittää huomiota kuoritakkia valittaessa, on RET-haihtumisvastuskerroin. Tällä tavalla määritetään vesihöyryn läpäisevyys kalvon läpi, eli hengittävyys. Mitä pienempi RET-kerroin, sitä vähemmän vastusta, joten takki hengittää paremmin. Paras luokitus haarukka on 0-6 RET, ja Squall kuoritakissa on <5 RET, mikä on erittäin hyvä.

Kainalon tuuletusaukot lisäävät hengittävyyttä. Ne tarjoavat paremman ilmanvaihdon ja auttavat tarvittaessa säätelemään kehon lämpötilaa. Sama säädettävien hihansuiden kanssa, takin hupun ja helman kanssa. Takin istuvuuden säätämiseen vartalon mukaan on monia vaihtoehtoja, joten voit mukauttaa sen helposti sääolosuhteisiin. 

Squall kuoritakki on suunniteltu niin, että talvella sen alle voidaan laittaa ylimääräinen lämmittävä kerros, huomioithan tämän kokoa valitessasi. Takissa on kolme taskua ja vasemmassa olkapäässä velcro-paneeli. Lisäksi Squall-takki vie vähän tilaa taitettuna.

Pesumerkinnät:

zasady_prania_30C.pngzasady_prania_nie_odplamiac.pngzasady_prania_prasowac_w_niskiej_temp.pngzasady_prania_nie_czyscic_chemicznie.pngzasady_prania_suszyc_rowieszone.pngzasady_prania_suszyc_w_suszarce.png

outback-line.jpg

KU-SHJ-TR-35-M

Erikoisviite