Defender Mk2 Pilgrim Shirt® -ruutupaita - Helikon-Tex®

75,00 €
Sisältää alv:n
  • Kestävä kangas, jossa on DuPont™ Sorona®, (http://sorona.com/our-story/)
  • UPF 50 fabric (UV suojattu kangas, joka päästää vain 1/50 osan läpi kankaasta)
  • Bluesign, tapa tehdä tekstiilejä alusta asti niin, että tuotannon alusta saakka käytetään mahdollisimman vähän haitallisia aineita (https://www.bluesign.com/)
  • Anatominen leikkaus
  • Tukeva kaulus, joka ei kierry
  • Aurinkolaseille lenkki Kaksi rintataskua, joiden alla vetoketjulliset taskut
  • Miellyttävä kangas, joka muistuttaa pinnaltaan puuvillaa ja sen tuntumaa
  • Paino noin 380 g
Väri
Koko
Määrä
Varastossa. Postitus 1-3 arkipäivää.

Helikonin tekstiä mukaillen, tunteella (lue ja laita silmät kiinni sen jälkeen): puskataidoissa on kyse nimenomaan siitä, että viet itsesi minimimukavuudella luontoon, käytät kirvestä, pressua ja luotettavaa puukkoa. Yksin metsällä ollessa ei kuitenkaan tarvitse luopua toiminnallisista vaatteista, kuten esimerkiksi Helikonin Defender Mk2 Pilgrim Shirt®- paidasta. Se on suunniteltu kestämään koviakin ympäristön vaatimuksia, jolloin saat itse keskittyä työhön tai luonnosta nauttimiseen. Kankaan tuntuma on miellyttävä, muistuttaa puuvillaa. Kangas on tehty paksummaksi, mutta silti hengittäväksi DuPont™ Sorona® (http://sorona.com/our-story/) kankaan ansiosta.

Kiitos UPF 50 arvon, kankaalla on UV suoja. Se päästää lävitseen vain 1/50 osan UV säteilystä. Paidassa on tukevat ja kestävät napit. Rintataskuissa on pikakiinnitys tarroilla ja niiden alla ovat toiset litteät, taskut YKK vetoketjuilla (Helikonia mukaillen: "jotteivat taskut häiritse sinua, kun sytytät nuotiota." Mitä se sitten tarkoittaakaan...) Kestävän kankaan ja ruutukuvion yhdistelmä takaavat sen, että paita palvelee ja miellyttää sinua kauan, jos olet ruutupaitatyyppiä. Pilgrim on taatusti yksi kovimmista Helikonin uusissa paidoissa.

bushcraft sorona odour-control 50-upf bluesign ykk

KO-DPG-SR-P2401-M

Erikoisviite

ean13
5902688056711