Tilaa RSS-syöte

Naisille

Hatka Helikon-tex naisille. Vaatteen ei tarvitse aina olla muotia ollakseen hyvännäköinen ja toimiva. UTL reisitaskuhousut naisille (Urban Tactical Line) tarjoaa naisille saman toiminnallisen edun vaatteessa kuin miehillekin. Housut tuntuvat hyvältä päällä, ne ovat mukana liikkeessä eivätkä purista (valitse oikea koko). Taskut on suunniteltu vetoketjuineen oikeille kohdilleen suhteessa käsiisi, vetoketjut aukevat vaivatta oikeaan suuntaan ja taskuja löytyy tarpeeksi. Vyötärö- ja punttikiristysten ansiosta voi myös nainenkin säätää esimerkiksi kokoa suuremmat housut sopivammaksi. Kiristyksen ansiosta housut eivät hierrä vääristä paikoista ja esimerkiksi SFU Next housujen loistavat taskut sekä toiminnallisuudet ovat myös naisten käytettävissä.Housut sopivat niin kaupunkilaiselle työhön liikkeeseen työtakin tai -paidan kanssa kuin metsällekin vaellukseen. Muutkin housumme ovat ihan yhtä toimivia naisille kuin miehille. Kun naisena etsit reisitaskuhousuja, niin huomioi lantio. Miesten malli on lantiolta suorempi. Jos sinulla on leveämpi lantio ja litteämpi takapuoli, niin miesten malli istuu sinulle paremmin kuin naisten housumalli.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 71

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. UCP
  42,00 €

  Tässä kestävässä ja mukavassa ACU takissa on Mandarin -tyylinen kaulus, jota voidaan pitää pystyssä tai se voidaan taittaa alas. Takissa on selkähalkio, vetoketju- ja Velcrosuljenta, joten sen istuvuus on hyvä. Kallistetuissa rintataskuissa, hihansuissa ja kyynärsuojataskuissa on Velcro. Lisäksi vasemmassa kyynärvarressa on kolmiosainen kynätasku ja takista löytyy useita Velcropohjia merkkien kiinnittämiseksi. Kyseinen laadukas takkimalli on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Se on hyvä valinta asevoimien henkilökunnalle ja kadeteille, softaajille, paintball pelajille ja metsästykseen, kalastukseen sekä kaikkeen ulkoliikuntaan.

  pads

  Lue lisää...
 2. Olive Green
  6,00 €

  Kevyt ja hengittävä balaclava kasvojen suojaamiseksi ja peittämiseksi. Kankaassa on käytetty osaksi Lycra®a, joten balaclava seuraa hyvin kasvojen muotoja. Lisäksi aukon leikkaus mahdollistaa nenän ja suun paljastamisen tarvittaessa.

  onesize

  Lue lisää...
 3. Coyote Brown
  14,90 €

  Kylmän ilman Balaclava on suunniteltu tuomaan lisälämpöä erittäin kylmiin olosuhteisiin. Materiaali siirtää hikeä ulospäin, joten olosi on kevyempi ja kuivempi. Samalla kehosi oma lämpö pitää sinut lämpöisenä. Käytetty materiaali (Spandex) muotoutuu kasvojesi muotoon täydellisesti. Balaclavan aukko mahdolistaa nenän ja suun paljastamisen tarpeen niin vaatiessa.

  coldonesizecomfortdry

  Lue lisää...
 4. Khaki
  6,50 €
  Kestävä ja säädettävä puuvillainen canvas-vyö. Näyttää hyvältä ja sopii varmasti. Vyöstä on kolme eri pituusvaihtoehtoa, mutta se on äärimmäisen helppo lyhentää juuri sopivaksi. Irroitat vain soljen ja leikkaat vyön sopivaan mittaan. Sitten poltat vyön pään ja liität soljen takaisin. Helppoa kuin mikä. Lue lisää...
 5. Black
  8,00 €
  Kestävä ja säädettävä puuvillainen canvas-vyö Helikon-Tex® logolla. Näyttää hyvältä ja sopii varmasti. Vyöstä on kolme eri pituusvaihtoehtoa, mutta se on äärimmäisen helppo lyhentää juuri sopivaksi. Irroitat vain soljen ja leikkaat vyön sopivaan mittaan. Sitten poltat vyön pään ja liität soljen takaisin. Helppoa kuin mikä. Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 71

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5