Tilaa RSS-syöte

Naisille

Hatka Helikon-tex naisille. Vaatteen ei tarvitse aina olla muotia ollakseen hyvännäköinen ja toimiva. UTL reisitaskuhousut naisille (Urban Tactical Line) tarjoaa naisille saman toiminnallisen edun vaatteessa kuin miehillekin. Housut tuntuvat hyvältä päällä, ne ovat mukana liikkeessä eivätkä purista (valitse oikea koko). Taskut on suunniteltu vetoketjuineen oikeille kohdilleen suhteessa käsiisi, vetoketjut aukevat vaivatta oikeaan suuntaan ja taskuja löytyy tarpeeksi. Vyötärö- ja punttikiristysten ansiosta voi myös nainenkin säätää esimerkiksi kokoa suuremmat housut sopivammaksi. Kiristyksen ansiosta housut eivät hierrä vääristä paikoista ja esimerkiksi SFU Next housujen loistavat taskut sekä toiminnallisuudet ovat myös naisten käytettävissä.Housut sopivat niin kaupunkilaiselle työhön liikkeeseen työtakin tai -paidan kanssa kuin metsällekin vaellukseen. Muutkin housumme ovat ihan yhtä toimivia naisille kuin miehille. Kun naisena etsit reisitaskuhousuja, niin huomioi lantio. Miesten malli on lantiolta suorempi. Jos sinulla on leveämpi lantio ja litteämpi takapuoli, niin miesten malli istuu sinulle paremmin kuin naisten housumalli.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 6

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Foliage
  123,00 €

  Gunfighter on kevyt ulkokerrostakki, jolla saat maksimaalisen suojan tuulta kevyttä sadetta ja likaa vastaan. Tämä kaikki saadaan aikaan vain käyttämällä Helikon-Tex® Windblocker kalvoa ja DuPont™ Teflon® pinnoitetta. Se on suunniteltu nimenomaan turva- ja sotilashenkilöstön tarpeisiin. Takin ulkopinta pysäyttää tuulen, veden ja lian päästäen kuitenkin kosteuden ulos. Samalla kevyt fleecevuori antaa lisälämpöä. Kauluksen sisään tailteltavaa huppua voidaan helposti säätää rintataskuihin päättyvillä nyöreillä. Keveydestään huolimatta huppu antaa päälle juuri sen tarvitseman lisämukavuuden märissä ja tuulisissa olosuhteissa. Nerokkaan taskujen sijoittelun ansiosta tarvikkeisiin päästään käsiksi hyvin erilaisissa kehon asennoissa. Vahvistetut ja tilavat kyynärpäät mahdollistavat käsien vapaan liikkuvuuden. Olkavarsissa Velcro-paneelit merkeille.
  Gunfighter on monipuolinen ja mukava takki aktiiviseen toimintaan kylmiin sekä kosteisiin olosuhteisiin.

  4waysharksinteflonwindblockerwbykk

  Lue lisää...
 2. Jungle Green
  59,00 €

  Euroopan patentti No. 002125443-0001

  Kestävä ja huipputoimiva Soft Shell kuoritakki suojaamaan tuulta ja vettä vastaan lämpimissä olosuhteissa. Takki on nopeasti kuivuva. Kaksikerros Shark Skin kangas DuPont™ Teflon® pinnoitteella takaa toiminnallisuuden ja hengittävyyden kovassakin toiminnassa. Takki on vuorattu pehmeällä fleecellä ja verkolla, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Suunnittelussa on olkavarsien velcro-tarrat jätetty pois ja pyritty muutoinkin hyvin siviilimalliseen takkiin. Lopputulos onkin hyvin ulkoiluvaatehenkinen. Quick Side Access™ ratkaisun ansiosta, Jackal takki mahdollistaa helpon pääsyn varustevyölle. Takki onkin kehitetty peiteoperaatioita ajatellen.

  Quick Side Access™ (QSA™) on ainutlaatuinen ominaisuus, joka takaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin vyölle kiinnitettyihin varusteisiin. Ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi, QSA™ mahdollistaa pääsyn aseelle, lamauttimelle tai mille tahansa varusteelle yhdellä helpolla liikkeellä. Tämä parantaa reaktioaikaasi hätätilanteissa. Takki on suunnittelultaan hyvin siviilihenkinen ja aukkojen paikat on tarkkaan suunniteltu. Näin ollen Quick Side Access™ (QSA™) sopii täydelllisesti kaupunkioperaatioihin.

  Lue lisää blogista...

  utl4waysharkskinteflondwrqsaykkwj

  Lue lisää...
 3. Foliage
  67,00 €

  Tämä lämmin, mukava ja kestävä Heavy Fleece-takki on valmistettu ensiluokkaisesta ja erikoishienosta kaksikerrosfleecestä. Siinä on korkea kaulus, johon on integroitu huppu. Takki suljetaan vetoketjulla, joka voidaan vetää leukaan asti kiinni. Hihojen takaosa on vahvistettu cordurakankaalla. Taskuja siinä on kuusi: kaksi rintataskua, kaksi olkavarsissa ja yksi toisessa kyynärvarressa sekä suuri tasku alaselässä. Kaikki taskut on suljettavissa vetoketjulla. Lisäksi takissa on Velcrolaatat olkavarsissa, kainalossa ilma-aukot (vetoketjulla), hihansuut säädetään Velcrolla ja helmassa on kiristysnaru sekä lukot. Helman kiristyksen vyön puoleinen osa on cordurakangasta, mikä estää takin kiristyksen hajoamisen vyön hiertäessä.
  Ideaali kalastukseen, metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen ja säästä viis.
  Jos olet harteikas henkilö, niin huppu antaa enemmän "periksi taaksepäin" vrt. Liberty Heavy Fleece, joka on sama tuote ilman huppua ja hieman pienemmällä mitoituksella. Koot välilehdellä "Lisätietoja".
  Vinkki takin mittaamiseen, koot ovat reiluja: ota takki, joka on sinulle nyt sopiva. Mittaa väli kainalosaumasta kainalosaumaan ja kerro luku kahdella. Tämän jälkeen vertaa mittaa kokoihimme. Jotta takki on sinulle sopiva, niin älä valitse mittaamaasi lukua pienempää takkia. Huom: fleecejämme käytetään myös Helikonin kuoritakkien alla.
  Katso toinen video takista, videolla esiintyy jousimetsästäjä Jani Lahtinen.
  Lue lisää blogista...

  390dblfleeceykk

  Lue lisää...
 4. Helikon-Tex® - Sorgo
  16,50 €

  Sorgo on 200 x 65 cm kokoinen puuvillasta kudottu verkkohuivi. Sorgoa voit pitää talvella kaulahuvina, mutta verkko-ompeleensa ansiosta se ei ole kuuma kesälläkään. Sopii hyvin myös aseen naamioimiseen.

  onesize100cotton

  Lue lisää...
 5. PL Woodland
  12,40 €

  Säädettävä talvimallinen baseball lippalakki. Helikon-Tex® - Taktisessa talvilippalakissa on velcro -panelit ID/moraalimerkkien kiinnittämisesksi. Lakki on omiaan käytettäväksi kylmemmillä keleillä ja sen keskisyvä leikkaus toimii hienosti useimpien kuulokkeiden kanssa.

  one-sixe-fits-all

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 6

Sivu:
 1. 1
 2. 2