UF PRO® - Striker XT Gen.2 -housut

Lisää kuvia

UF PRO® - Striker XT Gen.2 -housut
164,00 €

* Vaaditut tiedot

164,00 €

HUOM! Camovärit saatavilla toistaiseksi vain tilauksesta. Niiden hinta 199€.


Loistava ergonomia, luotettava ja erittäin mukava polvisuojaus ja toimiva taskujen sijoittelu tekevät UF Pro® Striker XT housuista lempihoususi mihin tahansa olosuhteisiin.


STRIKER XT MATERIAALI MIX
UF Pro®lla ymmärretään, että uniformusi on toimittava monissa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten kamikaze hyppy lentokoneesta tai epämiellyttävä puskayö. Siksi he ovat valmistaneet housut, jota eivät tarjoa vain välttämättömimmän, kuten luotettavan polvisuojauksen tai toimivan taskujen sijoittelun, vaan kaikkein tärkeimpänä mahdollistavat häiriöttömän liikkumisen ja ovat erittäin miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja. Saavuttaaksen tämän, UF Pro® on yhdistänyt Schoeller®-dynamic stretsin, hiertymiä kestävän CORDURA®n ja Poly/Cotton (tai camoversioiden NyCo) ripstop kankaan. Eri materiaaleja on käytetty tarkkaan harkituissa paikoissa, jotta tuloksena on ylivertainen toiminnallisuus.


“FIRE AND FORGET” POLVISUOJAUS
UF Pro® Striker XT polvisuojaus tarjoaa luotettavaa suojaa iskuilta ja teräviltä esineiltä ja mikä tärkeintä, on miellyttävä käyttää. Anatomisen leikkauksen ansiosta, et tarvitse remmejä pitääksesi suojat paikallaan. Sujautat vain suojat niille tarkotettuihin taskuihin ja annat palaa. Suojien rakenne on joustava, joten ne muotoutuvat ergonomisesti polvesi mukaan. Hetken päästä unohdat edes käyttäväsi polvisuojia ja huomaat niiden olemassaolon vain kun ne toimivat.

Housuja voidaan päivittää kolmella erilaisella polvisuojalla, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. UF Pro® Flex SAS-TEC Pads suojaavat iskuilta, UF Pro® Flex SUPER-SOFT Pads antaa lisäpehmustusta polviasennossa raskaiden varusteiden alla. Mikäli tarvitset suojaa teräviltä esineiltä, UF PRO® Solid Pads on valintasi.

*Polvisuojat ostetaan erikseen. Flex SAS-TEC ja SUPER-SOFT suojia ei ole tarkoitettu käytettäväksi yhdessä.


TOIMINNALLINEN TASKUJEN SIJOITTELU
UF Pro® Striker XT housuissa on peräti 13 taskua, mikäli ei lasketa mukaan sisäosioita, joten sinulta saattaa mennä hetki muistaaksesi mihin taskuun juuri pudotit auton avaimet. Mutta ei huolta: kun totut taskujen sijoitteluun, huomaat niihin mahtuvan kaikki tärkeät tarvikkeesi ja pääseväsi niihin käsiksi missä tahansa asennossa. Housujen anatomisen leikkauksen ansiosta, laitoitpa taskuihin mitä tahansa, ne pysyvät paikoillaan eivätkä kierry ympärillesi ollen saatavilla milloin tahanasa.


TÄYDELLISTÄ LIITETTÄVYYTTÄ
UF Pro® Striker XT housut ovat todellinen tiimipelaaja mitä tulee muihin varusteihisi. Voit käyttää lempivyötäsi, kaksinkertaisten lenkkien ansiosta jopa varustevyötä, ja lahkeen saapaskoukut pitävät lahkeen paikallaan kovassakin menossa.


VUODEN HOUSUT
Voit käyttää UF Pro® Striker XT housujasi ympäri vuoden. Kun meno käy liian kuumaksi, aukaiset vain polvisuojien taskut ja tunnet jo ilman virtaavan. Kylmällä kelillä liität vetoketjuilla WINDSTOPPER® vuoren housuihin olet heti suojassa tuulelta ja kylmältä.

*WINDSTOPPER® vuori ostettava erikseen

Kuvan vyö on ostettava erikseen.


hybrid protection insulation

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 12 h ja 11 min kuluessa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

 • Jopa 14 taskua
  • 2kpl etutaskua
  • 2kpl takataskua
  • 2kpl turvataskua
  • 2kpl monikäyttöistä, kaksisuuntaista reisitaskua, joissa sisäosiointi
  • 2kpl turvaremmillistä pientä varustetaskua
  • 2kpl lipas-/ veitsi-/ kynätaskua
  • 2kpl suurta sääritaskua
 • Kaksikertaiset vyönlenkit
 • Joustava vyötärö
 • Ergonominen UF PRO® 3-osainen polvisuoja
 • Lahkeen leveyttä voidaan säätää alaosan vetoketjulla ja elastisella nyörillä
 • Kaksisuuntainen vetoketjusepalus
 • WINDSTOPPER® vuori voidaan kiinnittää vetoketjuilla
 • CORDURA®lla vahvistettu jalkapöytä
 • Saapaslenkit
 • Kokotaulukko lisätietoja- välilehdellä
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi SP-SX2-PR
Leikkaus Regular fit
Materiaali 67% Polyesteri, 33% Puuvilla Ripstop
Schoeller®- dynamic: 92% Polyamidi 8% Elastaani
100% CORDURA®
Kokotaulukko

Koko "

Oman vyötärön ympärsymistta

Lahkeen sisäsauma

28/32

74 - 76

79 - 83

29/32

77 - 79

79 - 83

30/30

80 - 84

74 - 78

30/32

80 - 84

79 - 83 

32/30

85 - 88

74 - 78

32/32

85 - 88

79 - 83

32/34

85 - 88

84 - 89

32/36

85 - 88

89 - 94

33/30

88 - 91

74 - 78

33/32

88 - 91

79 - 83

33/34

88 - 91

84 - 89

33/36

88 - 91

89 - 94

34/30

91 - 96

74 - 78

34/32

91 - 96

79 - 83

34/34

91 - 96

84 - 89

34/36

91 - 96

89 - 94

36/30

96 - 101

74 - 78

36/32

96 - 101

79 - 83

36/34

96 - 101

84 - 89

36/36

96 - 101

89 - 94

38/31

101 - 104

77 - 81

38/33

101 - 104

81 - 86

38/35

101 - 104

86 - 91

Long koon housut, tilaa kirjoittamalla viesti kassan viestikenttään. Toimitus tilauksesta, hyllyssä pidetään pituutta regular 32".

Paino (g) 950 g
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Exellent
When I can get them : )
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Mantta / (Lähetetty 9.3.2017)
Hinta/laatu suhteelta erittäin hyvät ja toimivat housut.
Kolmen kuukauden intesiivisen testijakson jälkeen todettava että hyvät on housut. Eivät lie turhaan niittäneet myös maailmalla mainetta. Hosuja on koeponnistettu nyt niin töissä kuin "siviilissäkin" sekä harrasteissa niin ampumaradalla, kuin maastossa. Hienosti ovat kestäneet kuritusta.

Yleisesti työn jälki on hyvä. Materiaalit sekä ompeleet kestäviä ja hyvin on myös pitänyt väriä. Sunnilleen nyt mitä tällä rahalla odottaakin saavansa. Leikkaus on hyvä eikä rajoita liikkeitä ja osittainen "strecth" materiaalin käyttö myös edesauttaa tätä, varsinkin kyykistellessä taikka ollessa polvilla.
Leikkaus on varsin vartalonmukainen varsinkin verratten tavan BDU/ACU sun muitten vastaavien housujen leikkaukseen, mutta onhan niissä paljon reilummat kokojen vaihteluvälit. Tiheämmällä mitoituksella saadaan paljon tyköistuvammat housut, mielipide asia kummasta tykkää. Itse vaihdatin pykälää isompiin, vaikka kuinka mittalin ennen tilausta. Vartalon malli vaikuttanee paljon asiaan. Mielipiteitä jakaa varmasti myös se, että housut ovat myös päällä melko "sotaisan" näköiset. Mutta jos tykkää tai on mahdollista käyttää taktisia tappeluhousuja, niin ovat kyllä hyvä vaihtoehto!

Taskuista seuraavanlaisia mietteitä:
-Etutaskut ovat noin kämmene syvyiset ja pitävät tavarat hyvin sisällä. Taskujen suuaukot lähes suoraan ylöspäin edesauttaa asiaa. Käytettävyys estyy hieman pidettäessä leveää varustevyötä; snigel m09, battle belt yms.
-Reisien päällä pienet taskut; sisään menee esim. taittoveitsi, Leatherman, Glock lipas, pieni taskulamppu sun muut vastaavat. Erittäin toimivat ja hyvä lisä. Voi käyttää niin istuessa kuin seistessä ja esineet nopeasti käden ulottuvilla.
-Reisitaskujen päällä olevat "avotaskut" lärpäkkeillä syövät sisäänsä puhelimen ja muut sen kokoiset esineet. Hienosti kestää menossa mukana ja läppä myös osin estää tippumista. Ei kertaakaan ole vahingossa puhelin vielä taskusta pudonnut edes rymistellessä. Ja taas esineet nopeasti saatavilla, myös istuessa.
-Reisitaskut ovat malliltaan hieman tiukemmat ja jalan myötäisemmät kuin totutut, mutta olen todennut vain hyväksi asiaksi (mielipide). Taskujen sisältö ei vaella eikä hölsky esim. juostessa tai muissa kuperkeikkatempuissa. Vetoketjut taattua YKK laatua. Ei enää äänekästä ja kuluvaa velcroa! Taskun sisällä kaksi pienempää taskua, identtisen kokoiset, organisointiin. Vetoisuus savukeaski, puhelin, muistilehtiö tai vastaava. Käytettävissä vielä päälle taskun avara osuus. Hyvää suunnittelua on pysty suuntainen vetoketju joka mahdollistaa taskussa olevien esineiden ottamisen myös istuessa vaivattomasti.
-Takataskut noin kämmen kokoiset. Omasta mielestä aika turhat; housujen mitoitus on sen verran tiukka ettei siellä mitään pidetä. Tai liekö vaan istumalihaksia kasvatettu liikaa...
-Alhaalla oleville taskuille missä sijaitsee myös lahkeen kiristyksen säätö en ole myöskään keksinyt tarvetta. Pienten esineiden kuljettaminen mahdollista.

Myös uutta innovaatiota ja hyvää suunnittelua edustaa polvisuojat. Ei siinä sinällänsä uutta ole että on tasku mihin voit tunkea pehmikettä, mutta homma on viety astetta pidemmäälle. Uf Pro:n omat polvisuojat ovat rahojen väärti ehdottomasti.
Isot (on muuten oikeasti) ja pehmeät suojat sujahtavat huomaamatta paikalleen, ja käytettäessä unohtuvat. Palat on leikattu hyvin muotoon ja mukautuvat säären/polven ympärille menemättä ruttuun. Vaikka polvisuojien taskuissa ei ole korkeus-säätöä, niin ovat taskut riittävän ylhäällä ja reilun kokoiset että suojaa on jatkuvasti, eikä polvelle mentäessä suojat ole eniten säären kohdalla, kuten yleensä. Bonuksena on myös kovat palat jotka antavat lisäsuojaa vielä jos alusta on kivinen taikka muuten vaan terävät asiat/esineet on se jonka päälle syöksyt. Häviävät huomaamattomasti nekin housujen sisään. Normaalisti kävellessä ei edes huomaa, vaikka käytössä on molemmat. Polvilla oleminen ja/tai pudottautuminen on kerrankin miellyttävää.

Muita bonuksia lahkeissa pienet koukut jotka saa kenkiin estämään lahekeen turhan nousemisen, varsinkin lyhytvartisissa kengissä ominaisuus on hyödyllinen, kestää ylimääräinen materia paremmin ulkopuolella. Lahkeesta myös säädettävissä leveyttä/kireyttä sekä kuminauhalla, että pystysuuntaisella vetoketjulla jos on tarvetta trumpetti mallisille lahkeille.
Laatu
Hinta
Kokonaisuus
Arvostellut Heppatyttö_95 / (Lähetetty 16.12.2016)

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista