Striker

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)

 1. Coyote Brown
  173,50 €

  Äärimmäiset housut kuumiin olosuhteisiin.

  PIDÄ PÄÄ KYLMÄNÄ
  UF Pro® Striker HT housut tarjoavat ainutlaatuisen ilmankierron, jotta olosi olisi mukavampi myös kuumissa olosuhteissa. Aukaiset vain vetoketjut nivusissa ja polvisuojien taskuissa ja tunnet kuinka ilma alkaa virrata ja olosi viilentyä.

  UF PRO® 3-TASOINEN POLVISUOJAUS
  UF Pro® Sytiker HT housuja voidaan päivittää kahdella erilaisella polvisuojalla, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. UF PRO® Flex SAS-TEC Pads suojaavat iskuilta. Mikäli tarvitset suojaa teräviltä esineiltä, UF PRO® Solid Pads on valintasi.
  *Polvisuojat ostetaan erikseen.

  UF PRO® HYBRID/DESIGN
  UF Pro® Striker HT housuissa on käytetty kolmea eri kudosta: Hengittävä ja kestävä Schoeller®-dynamic stretch varmistaa että housut seuraavat kaikkia liikkeitäsi. Polven ja jalkapöydän alueita on vahvistettu CORDURA®lla, jotta ne kestäisivät mahdollisimman paljon hankausta. Kevyttä Polyesteri/Puuvilla (Camo-versioissa Nailon/Puuvilla) -seos varmistaa erinomaisen hengittävyyden ja mukavuuden.

  TASKUISTA
  UF Pro® Striker HT housuissa on peräti 14 taskua. Suurten reisitaskujen eri osioihin on pääsy niin yläkautta kuin sivusta. Niiden päällä olevat pienet varustetaskut voidaan varmistaa hiljaisella muovivahvistetulla nauhalla. Korkeammalla oleviin pieniiin varustetaskuihin voita laittaa lippaan, kynän tai kääntöveitsen. Tilavat sääritaskut voidaan tiukata nyörillä ja vetoketjulla.

  KYLMÄLLÄ SÄÄLLÄ
  Kun lämpötila laskee, voit helposti kiinnittää UF Pro® Striker HT housuihin erillisen WINDSTOPPER® vuoren, ja olet suojassa viimalta ja sateelta.

  Kuvan vyö on ostettava erikseen.

  Lue Crye vs Striker HT vertailu...

  hybrid protection thermal

  Lue lisää...
 2. Brown Grey
  164,00 €

  HUOM! Camovärit saatavilla toistaiseksi vain tilauksesta. Niiden hinta 199€.

  Loistava ergonomia, luotettava ja erittäin mukava polvisuojaus ja toimiva taskujen sijoittelu tekevät UF Pro® Striker XT housuista lempihoususi mihin tahansa olosuhteisiin.

  STRIKER XT MATERIAALI MIX
  UF Pro®lla ymmärretään, että uniformusi on toimittava monissa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten kamikaze hyppy lentokoneesta tai epämiellyttävä puskayö. Siksi he ovat valmistaneet housut, jota eivät tarjoa vain välttämättömimmän, kuten luotettavan polvisuojauksen tai toimivan taskujen sijoittelun, vaan kaikkein tärkeimpänä mahdollistavat häiriöttömän liikkumisen ja ovat erittäin miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja. Saavuttaaksen tämän, UF Pro® on yhdistänyt Schoeller®-dynamic stretsin, hiertymiä kestävän CORDURA®n ja Poly/Cotton (tai camoversioiden NyCo) ripstop kankaan. Eri materiaaleja on käytetty tarkkaan harkituissa paikoissa, jotta tuloksena on ylivertainen toiminnallisuus.

  “FIRE AND FORGET” POLVISUOJAUS
  UF Pro® Striker XT polvisuojaus tarjoaa luotettavaa suojaa iskuilta ja teräviltä esineiltä ja mikä tärkeintä, on miellyttävä käyttää. Anatomisen leikkauksen ansiosta, et tarvitse remmejä pitääksesi suojat paikallaan. Sujautat vain suojat niille tarkotettuihin taskuihin ja annat palaa. Suojien rakenne on joustava, joten ne muotoutuvat ergonomisesti polvesi mukaan. Hetken päästä unohdat edes käyttäväsi polvisuojia ja huomaat niiden olemassaolon vain kun ne toimivat.

  Housuja voidaan päivittää kolmella erilaisella polvisuojalla, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. UF Pro® Flex SAS-TEC Pads suojaavat iskuilta, UF Pro® Flex SUPER-SOFT Pads antaa lisäpehmustusta polviasennossa raskaiden varusteiden alla. Mikäli tarvitset suojaa teräviltä esineiltä, UF PRO® Solid Pads on valintasi.

  *Polvisuojat ostetaan erikseen. Flex SAS-TEC ja SUPER-SOFT suojia ei ole tarkoitettu käytettäväksi yhdessä.

  TOIMINNALLINEN TASKUJEN SIJOITTELU
  UF Pro® Striker XT housuissa on peräti 13 taskua, mikäli ei lasketa mukaan sisäosioita, joten sinulta saattaa mennä hetki muistaaksesi mihin taskuun juuri pudotit auton avaimet. Mutta ei huolta: kun totut taskujen sijoitteluun, huomaat niihin mahtuvan kaikki tärkeät tarvikkeesi ja pääseväsi niihin käsiksi missä tahansa asennossa. Housujen anatomisen leikkauksen ansiosta, laitoitpa taskuihin mitä tahansa, ne pysyvät paikoillaan eivätkä kierry ympärillesi ollen saatavilla milloin tahanasa.

  TÄYDELLISTÄ LIITETTÄVYYTTÄ
  UF Pro® Striker XT housut ovat todellinen tiimipelaaja mitä tulee muihin varusteihisi. Voit käyttää lempivyötäsi, kaksinkertaisten lenkkien ansiosta jopa varustevyötä, ja lahkeen saapaskoukut pitävät lahkeen paikallaan kovassakin menossa.

  VUODEN HOUSUT
  Voit käyttää UF Pro® Striker XT housujasi ympäri vuoden. Kun meno käy liian kuumaksi, aukaiset vain polvisuojien taskut ja tunnet jo ilman virtaavan. Kylmällä kelillä liität vetoketjuilla WINDSTOPPER® vuoren housuihin olet heti suojassa tuulelta ja kylmältä.

  *WINDSTOPPER® vuori ostettava erikseen

  Kuvan vyö on ostettava erikseen.

  hybrid protection insulation

  Lue lisää...
 3. Black
  99,00 €

  UF Pro® Striker XT taiitelupaita on erittäin miellyttävä käytössä, kuivuu järjettömän nopeasti ja tarjoaa toimivaa taskukapasiteettia ja luotettavan kyynärsuojauksen

  MUKAVIN PAITA JOTA OLET KOSKAAN KÄYTTÄNYT
  UF Pro® on yhdistänyt eri materiaaleja Striker XT -taistelupaidassa, jotta siinä yhdistyy kestävyys, mukavuus ja loistava kosteuden poisto. Hihat on valmistettu kestävästä ja hengittävästä ripstop kankaasta, torson alue on hankausta kestävää kudosta ja kainaloiden merino/polyesteri sekoite estää hajun. Jotta herkkä merino/polyesteri -seos kestäisi kulutusta, sen ulkopinta on vahvistettu vahvalla ja mukavalla verkolla. Irroitettavat UF Pro® air/pac® lisäosat olkapäissä jakavat hyvin painoa ja auttavat jaksamaan raskaan kantamuksen kanssa. UF Pro® air/pac® laatat ovat 8mm paksut, joten ne auttavat osaltaan myös ilmankierrossa ja piata kuivuu todella nopeasti.

  PIDÄ TARVIKKEESI LÄHELLÄ
  UF Pro® Striker XT taistelupaidan hihataskut ovat tunnettua "Striker" -mallia, joka koostuu kahdesta olkavarren- ja kahdesta kyynärvarren taskusta. Jos kätesi on varattu, voit yksinertaisesti avata olkavarsitaskun hampaillasi, kiitos vetoketjun nyörin. Kyynärvarsitaskujen sisällä on remmi, joka auttaa pitämään pienet tarvikkeet paikoillaan. MOLLE lenkit on ommeltu kyynärtaskujen pintaan, joten voit kiinnittää niihin ylimääräisiä tarviketaskuja.

  “FIRE AND FORGET” KYYNÄRSUOJAUS
  UF Pro®:n ajatusmaailmassa vain koko ajan käytettävät suojat on hyvät suojat. He kehittivät ergonomisen hihan, joka varmistaa, että UF Pro® Flex kyynärsuojat pysyvät paikoillaan  ja oikeassa asennossa sitomatta. Ja koska UF Pro® Flex kyynärsuojat ovat äärimmäisen taipuisa, et edes huomaa käyttäväsi niitä, ennenkuin on tarve.

  PIDÄ PÄÄ KYLMÄNÄ
  Kuuma sää ja täyspakkaus ei kuulosta hyvältä yhdistelmältä. Näihin tilanteisiin UF Pro® Striker XT -taistelupaita tuo helpostuksen: avaat vain olkavarren vetoketjut ja tunnet kuinka ilma alkaa virrata välittömästi viilentäen oloasi. Jos sinun on mahdollista kääriä hihasi, se käy helposti UF Pro® Striker XT -taistelupaidan kanssa ja olosi on lähes kuin T-paidassa.

  HUOM! Camovärit saatavilla toistaiseksi vain tilauksesta.

  Lue project Gecko Staffin tuotevertailu paidasta...

  airpac hybrid moisture protection

  Lue lisää...
 4. UF Pro® - WINDSTOPPER® vuori
  85,00 €

  UF Pro® - WINDSTOPPER® vuori on hengittävä lämpöeriste kaikkiin Striker ja P-40 housuihin. WINDSTOPPER® vuoren avulla muutat P-40 tai Striker housusi kylmään sopivaksi. Kiinnitettynä vuori suojaa kylmältä ja tuulelta, mutta antaa ihosi hengittää.

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)