UF Pro®

Maahantuomme ja myymme UF Pro® tuotteet. Etkö löydä haluamaasi tuotetta kaupasta? Ota yhteyttä info (at) hatka.fi ja kysy. Kotimaisen toimittajan kanssa on helppo toimia ja sopia mahdolliset palautukset tai tuotevaihdot sujuvasti. Ammattihenkilöstö, kuten esimerkiksi poliisi tai armeijahenkilökunta, saa aina -10% alennuksen.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 22

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Brown Grey

  Normaali hinta: 188,00 €

  Special Price 169,00 €

  UF Pro® - Delta AcE Plus -takki on suunniteltu kylmissä ja tuulisissa olosuhteissa tehtäviin äärimmäisen fyysisiin aktiviteetteihin. Huonoimmissa mahdollisissa olosuhteissa UF Pro® - Delta AcE Plus -takki tarjoaa loistavaa mukavuutta, maksimaalista tuulensuojaa ja vedenkestävää lämpövuorausta.

  Jotta saataiisin luotettavasti suojattua lämpöherkät käsivarret, on UF Pro® - Delta AcE Plus -takin hihat vuorattu lämpöä eristävällä G-Loft -vuorella. Lisäsuojaa säältä tuo pysyvästi vettä kestävä ja tuulenpitävä ulkokuori. UF Pro® - Delta AcE Plus -takin kyljet ja yläselkä on valmistettu COCONA® Inc 37.5™ mikrofleecestä. UF Pro® - Delta AcE Plus -takki antaa luotettavaa suojaa viimalta. Suoja kylmää tuulta vastaan on saatu aikaan kaksikerros Nylon Ripstop kankaan PU-kalvolla ja COCONA® Inc 37.5™ mikrofleece vuorella.

  Paras mahdollinen ilmankierto ja kosteuden siirto on saatu aikaan UF PRO® Air/Pac® lisäosilla, jotka on sijoitettu yläselkään ja olkapäihin. Lisäksi nämä estävät kylmäsillan muodostumisen jopa raskaiden kantamusten kanssa. Kun ylläsi on UF Pro® - Delta AcE Plus -takki, voit tuntea olosi mukavaksi jopa kaikkein kovimmissa harjoitteissa ja kaikkein surkeimmissa sääolosuhteissa.

  airpac Hybrid Design windproof Thermal Insulation Moisture Management waterrepellent

  Lue lisää...
 2. Brown Grey

  Normaali hinta: 144,00 €

  Special Price 129,00 €

  Tätä pusakkaa ei enää tehdä eli saatavilla vain kaupassa näkyvät koot.

  UF Pro® - Delta AcE Sweater -pusero on suunniteltu rasittavaan toimintaan äärimmäisen kylmissä olosuhteissa. Se onkin ykkösvalinta kaikille jotka näissä olosuhteissa kantavat reppua, luotiliiviä tai muuta raskasta kantamusta. Yhdistämällä kolme hyvin erilaista materiaalia, on saatu aikaan vaate, joissa jokaisen materiaalin parhaat puolet tukevat toisiaan.

  Jotta saataiisin luotettavasti suojattua lämpöherkät käsivarret, on UF Pro® - Delta AcE Sweater -puseron hihat vuorattu lämpöä eristävällä G-Loft -vuorella. Lisäsuojaa säältä tuo pysyvästi vettä kestävä ja tuulenpitävä ulkokuori. UF Pro® - Delta AcE Sweater -puseron kyljet ja yläselkä on valmistettu COCONA® Inc 37.5™ mikrofleecestä. UF Pro® - Delta AcE Sweater -pusero antaa luotettavaa suojaa viimalta. Suoja kylmää tuulta vastaan on saatu aikaan kaksikerros Nylon Ripstop kankaan PU-kalvolla ja COCONA® Inc 37.5™ mikrofleece vuorella.

  Olkapäiden UF PRO® Air/Pac® lisäosat estävät kylmäsillan muodostumisen jopa raskaiden kantamusten kanssa. Lisäksi nämä jakavat painoa tasaisemmin koko olkapäälle.
  Katso vlogi takista...

  airpac Hybrid Design windproof Thermal Insulation Moisture Management waterrepellent

  Lue lisää...
 3. Brown Grey
  225,00 €

  UF Pro® Eagle Softshell takki on suunniteltu kovaan käyttöön. Se on jokakelin soft shell takki, niin sateiseen kuin viileään keliin.

  UF Pro® Eagle Soft Shell takki on valmistettu korkealuokkaisesta, ePTFE:en pohjaisesta materiaalista. Se on hengittävä, tuulenpitävä ja se kestää vettä. Sen monet taskut pohjaavat tyypilliseen Striker takin taskujen sijoitteluun ja se tarjoaakin erittäin käytännönläheisen säilytyskapasiteetin kaikille tärkeille varusteillesi.

  UF Pro® Eagle Softshell takki tarjoaa ennennäkemätöntä käyttömukavuutta jopa raskasta reppua kannettaessa. Sen olkapäissä on erilliset air/pac® lisäosat, jotka pehmustavat mukavasti ja estävät kylmäsiltojen muodostumista.

  UF Pro® Eagle Softshell takin vedenpitävä ja hengittävä huppu voidaan piilottaa kaulukseen. Sen Hood/Harness teknologia tarjoaa miellyttävää ja toimivaa suojaa sateelta.

  airpac HoodHarness windproof waterrepellent

  Lue lisää...
 4. UF PRO® - FLEX- SAS-TEC -kyynärsuojat

  UF PRO® - FLEX- SAS-TEC -kyynärsuojat

  Jälkitoimitetaan 1-2 viikossa

  27,00 €

  Tuote on tuotantokatkolla, jatkosta ei tietoa.

  Toimivat, kevyet ja mukavat kyynärsuojat. UF PRO® on optimoinut takkiensa ja paitojensa designia niin, että UF PRO® Flex Elbow suojat antavat luotettavaa ja käytännöllistä suojaa kyynärpäille.

  Lue lisää...
 5. UF PRO® - FLEX- SAS-TEC -polvisuojat

  UF PRO® - FLEX- SAS-TEC -polvisuojat

  Jälkitoimitetaan 1-2 viikossa

  27,00 €

  UF PRO® Flex- SAS-TEC suojat pohjautuvat iskua absorpoivaan vaahtoon, joka tarjoaa ennennäkemätöntä suojaa ja käyttömukavuutta.

  Prioirteetiina UF PRO® Flex- SAS-TEC sujia kehitettäessä oli maksimi suojaus käyttömukavuudesta tinkimättä. SAS-TEC suojat pohjautuvat sensaatiomaiseen vaahtoteknologiaan, joka kovettuu välittömästi iskun saatuaan ja näin pitää käyttäjään kohdistuvat voimat minimissä. Vaikka SAS-TEC suojissa on kiinteä rakenne, ovat ne kuitenkin todella miellyttävät käyttää. Polyuretaanivaahdon ansiosta suojat mukautuvat käyttäjänsä polven muotoon. Ergonomisesti muotoiltuna ja verkkoon käärittynä suojat ovat yhteensopivat kaikkien UF PRO® P-40 and Striker housujen kanssa. Niitä voidaan myös käyttää olkasuojina Silent Warrior Sniper takissa. 

  Suojat myydään pareittain.

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 22

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5