Sotilaspuvut

Helikon-Tex tekee taktiset ja toiminnalliset sotilaspvut, joissa kohtaavat hinta ja laatu.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 28

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. UCP
  42,00 €

  Nämä laadukkaat kestävät ja mukavat Army Combat Uniform (ACU) reisitaskuhousut ovat ensiluokkainen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Niissä on eteenpäin kallistetut cargo-taskut, jotka voidaan sulkea elastisella nauhalla ja tarranauhalla. Housuissa on lisäksi kaksinkertainen kangas polvissa ja takamuksessa sekä tarranauhalla suljettavat taskut polvisuojille. Tämä ympärimaailmaa suosittu housumalli on käypä asevoimien kantahenkilökunnalle ja kadeteille. Ideaali valinta softaajille, paintball pelaajille sekä metsästykseen ja kalastukseen.

  pads

  Lue lisää...
 2. UCP
  42,00 €

  Tässä kestävässä ja mukavassa ACU takissa on Mandarin -tyylinen kaulus, jota voidaan pitää pystyssä tai se voidaan taittaa alas. Takissa on selkähalkio, vetoketju- ja Velcrosuljenta, joten sen istuvuus on hyvä. Kallistetuissa rintataskuissa, hihansuissa ja kyynärsuojataskuissa on Velcro. Lisäksi vasemmassa kyynärvarressa on kolmiosainen kynätasku ja takista löytyy useita Velcropohjia merkkien kiinnittämiseksi. Kyseinen laadukas takkimalli on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Se on hyvä valinta asevoimien henkilökunnalle ja kadeteille, softaajille, paintball pelajille ja metsästykseen, kalastukseen sekä kaikkeen ulkoliikuntaan.

  pads

  Lue lisää...
 3. US Woodland
  35,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. BDU eli Battle Dress Uniform housut ovat yksi perinteisin (klassisin) reisitaskuhousumalli. Alunperin housu on tehty Yhdysvaltain armeijalle, mutta se on levinnyt käyttöön laajalti maailmalla. Malli on ollut erityisesti armeija- ja poliisihenkilöstön suosima. Housujen yksinkertainen malli ja hyvä istuvuus miellyttää käyttäjiä. Housut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arjessa ja työssä. Housujen vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme BDU housut väristä riipuen joko Cotton Ripstop tai Polycotton Ripstop kankaalla. Jos haluat nimenomaisesti jomman kumman, niin jätä viesti tilauksen yhteydessä kassalle. Housussa on jenkkimitoitus, eli malli on kooltaan reilumpi. Kokotaulukko Lisätietoja-kohdassa.

  waist_adjust

  Lue lisää...
 4. Olive
  27,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. Nyt saatavilla US armeijan uniformun shortsit. Shortsien vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  waista_adjustcotton

  Lue lisää...
 5. US Woodland
  35,00 €

  Tämä BDU (Battle Dress Uniform) mallinen takki on laadukas, kestävä ja mukava. Siinä on neljä tilavaa taskua ja kyynärpäävahvikkeet molemmissa taskuissa. BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. Loistava valinta poliisi- ja asevoimille sekä turva- ja ensivastehenkilöstölle, airsoft ja paintball pelaajille tai metsästykseen ja kalastukseen.

  HUOM! Oliivi ja US Woodland on valmistettu Polycotton Ripstop kankaasta ja US Desert Cotton Ripstop kankaasta. Takissa on jenkkimitoitus, eli malli on kooltaan reilumpi. Kokotaulukko Lisätietoja-kohdassa.

  100cotton

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 28

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5