Helikon-Tex®

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. US Woodland

  Normaali hinta: 35,00 €

  Special Price 30,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. BDU eli Battle Dress Uniform housut ovat yksi perinteisin (klassisin) reisitaskuhousumalli. Alunperin housu on tehty Yhdysvaltain armeijalle, mutta se on levinnyt käyttöön laajalti maailmalla. Malli on ollut erityisesti armeija- ja poliisihenkilöstön suosima. Housujen yksinkertainen malli ja hyvä istuvuus miellyttää käyttäjiä. Housut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arjessa ja työssä. Housujen vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme BDU housut väristä riipuen joko Cotton Ripstop tai Polycotton Ripstop kankaalla. Jos haluat nimenomaisesti jomman kumman, niin jätä viesti tilauksen yhteydessä kassalle. Housussa on jenkkimitoitus, eli malli on kooltaan reilumpi. Kokotaulukko Lisätietoja-kohdassa.

  waist_adjust

  Lue lisää...
 2. Olive
  27,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. Nyt saatavilla US armeijan uniformun shortsit. Shortsien vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  waista_adjustcotton

  Lue lisää...
 3. Black
  60,00 €

  Hyvä tuote, mutta ei enää saatavilla muuta kuin pari väriä yksittäisinä hajakokoina silla tuotteen valmistu on lopetettu tältä erää.

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin. Nämä laadukkaat ja kestävät ECWCS II Gen housut ovat loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Ne on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuorihousuina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Housujen erityinen kolmikerros kuitu on vedenpitävä, eristävä ja antaa ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  h20waterproofnylonykk

  Lue lisää...
 4. Olive Green
  95,00 €

  Hyvä tuote, mutta ei enää saatavilla muuta kuin pari väriä yksittäisinä hajakokoina silla tuotteen valmistu on lopetettu tältä erää.

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin. Tämä laadukas ja kestävä ECWCS II Gen takki on loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Se on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuoritakkina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Takin erityinen kolmikerros kuitu on vedenpitävä, eristävä ja antaa ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Takin Cobra hupussa on kiristysnarut. Itse huppu voidaan taitella kaulukseen ja tasku sulkea tarranauhoilla. Takin vetoketju on kaksisuuntainen ja koko takin mittainen. Kun vetoketju suljetaan ylös asti, takki suojaa jopa käyttäjänsä kasvot. Vetoketjussa on kaksinkertainen suojaläppä, joka voidaan sulkea nepeillä. Takin Raglan-hihoissa on läpälliset taskut, joiden pintaan on kiinnitetty Velcro-alue tunnuksia varten. Kainalon vetoketjut voidaan avata tuuletukseen parantamiseksi. Hihoissa on myös kyynärvahvikkeet ja säädettävät hihansuut. Takissa on kaksi tarranauhalla suljettavaa varustetaskua edessä sekä kaksi piilotaskua rinnassa, joihin pääsee käsiksi takkia avaamatta. Kiristettävä vyötärö estää lumen ja tuulen pääsyn takin alle.
  Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  h2owaterproof

  Lue lisää...
 5. Jungle Green
  59,00 €

  Euroopan patentti No. 002125443-0001

  Kestävä ja huipputoimiva Soft Shell kuoritakki suojaamaan tuulta ja vettä vastaan lämpimissä olosuhteissa. Takki on nopeasti kuivuva. Kaksikerros Shark Skin kangas DuPont™ Teflon® pinnoitteella takaa toiminnallisuuden ja hengittävyyden kovassakin toiminnassa. Takki on vuorattu pehmeällä fleecellä ja verkolla, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Suunnittelussa on olkavarsien velcro-tarrat jätetty pois ja pyritty muutoinkin hyvin siviilimalliseen takkiin. Lopputulos onkin hyvin ulkoiluvaatehenkinen. Quick Side Access™ ratkaisun ansiosta, Jackal takki mahdollistaa helpon pääsyn varustevyölle. Takki onkin kehitetty peiteoperaatioita ajatellen.

  Quick Side Access™ (QSA™) on ainutlaatuinen ominaisuus, joka takaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin vyölle kiinnitettyihin varusteisiin. Ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi, QSA™ mahdollistaa pääsyn aseelle, lamauttimelle tai mille tahansa varusteelle yhdellä helpolla liikkeellä. Tämä parantaa reaktioaikaasi hätätilanteissa. Takki on suunnittelultaan hyvin siviilihenkinen ja aukkojen paikat on tarkkaan suunniteltu. Näin ollen Quick Side Access™ (QSA™) sopii täydelllisesti kaupunkioperaatioihin.

  Lue lisää blogista...

  utl4waysharkskinteflondwrqsaykkwj

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2