Helikon-Tex®

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Olive Drab
  9,00 €

  BDU uniformun kenttälakki on kevyt, laadukas ja mukava. Siinä ovat ilmanvaihtoreiät sivuilla viilentämässä päätä ja säätöremmissä on solki ruostumattomasta teräksestä. Lakki suojaa hyvin auringolta ja hyönteisiltä.

  onesize100cotton

  Lue lisää...
 2. Taiga Green
  85,00 €

  EUROOPAN PATENTTI No. 002638791-0001

  Kesällä 2015 esitelty variantti Helikon-Texin tunnetuksi tehneille UTP® housuille, joita on muunneltu hyvällä maulla. Ne on valmistettu uudesta erittäin joustavasta materiaalista, joka toimii todella hyvin eri ulkoharrasteissa. Kevyet, hengittävät, kosteudenkestävät ja erittäin mukavat – säilyttäen kuitenkin kaiken alkuperäisen mallin toiminnallisuuden ja OTP® housut tulevat olemaan lempivalintasi vaellushousuiksi.

  Kuvan vyö on ostettava erikseen.

  Lue blogista lisää...
  Lue blogista housun talvikäytöstä...
  Katso tuotekuvia...
  Katso vlogi housusta

  otp4way nylonteflonykkpads

  Lue lisää...
 3. Pencott Snowdrift
  61,00 €

  Personal Clothing System (PCS) anorakki yhdeksässä eri värissä. Takki on valmistettu Brittien armeijan määritysten mukaisesti. Sen hieman normaalia väljempi mitoitus mahdollistaa useampien vaatekertojen käyttämisen takin alla.

  Takissa on kymmenen taskua, suuri säädettävä huppu, vetoketjulliset tuuletusaukot kainaloissa ja nylon-verkosta valmistettu sisävuori. Vyötäröllä on kiristys nauhat. Käsivarsien taskut ovat suuret PCS tyyliin ja asetettu vinottain niin, että niille on helppo päästä. Takin kaulus on korkea, suojaa hyvin kaulan. Huppu päässä saat loistavan sään suojan ja hupun alle päähän mahtuu vaikka Fleece Watch cap- pipo.

  Tämä takin kanssa voi myös pitää Liberty Heavy Fleece tyyppistä fleeceä alla. Talven, alku kevään ja syksyn kerroksiin suosittelemme Level I GEN. 3 alusasua, Level 2 Gen. 3 väliasua ja Fleeceä takin alle. Fleece kannattaa valita vuodenajan mukaan. Heavy Fleece ovat paksuja ja lämpimiä, Classic army Fleece ja mm. Grid fleece ovat ohuempina ja toimivat vaikka siistenä toimistotakkeina. Kerroksia sopivasti alle ja tämä kuoritakki on loistavasti mukana tukemassa toimintaa ulkosalla.

  Vinkki: Jos et pidä velcropaikoista hihoissa, niin eräs asiakkaamme sanoi, että ne on helppo ratkoa irti. Ole kuitenkin tarkkana ettet ratko väärää saumaa.

  Lue Metsästys- ja Kalalehden maistiasjuttu verkosta, lopullinen juttu lehdessä 2/2018.

  Lue lehtijuttu takista >>

  Brittiarmeijan vaatteiden mitoituksesta

  Lue lisää...
 4. Shadow Grey
  44,50 €

  Euroopan patentti No.002379925-0001

  SFU NEXT® housut ovat uuden Special Forces Uniform NEXT® puvun alaosa. Vaatteen design perustuu aikaisemmasta SFU™ mallista kerättyihin kokemuksiin. SFU NEXT® housuissa on yhdeksän helppopääsyistä taskua tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen. Housujen takamus ja polvet on vahvistettu ja lisäksi polvissa on taskut polvisuojille. Vahvistettu, tilava leikkaus parantaa liikkumisen vapautta.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme pääasiassa housut Polycotton Ripstop kankaalla. Jos nimenomaisesti haluat Polycotton Twill kankaan, otathan yhteyttä jotta saamme haluamasi tuotteet toimitettua. Twill kankaisessa on saatavilla vain värit musta ja oliivi, niissä saattaa olla myös pidempi toimitusaika.
  Lue lisää blogista...

  Lue lisää asiakkaan kirjoittamasta blogista...

  patrolwaist_adjustpads

  Lue lisää...
 5. Olive Drab
  43,40 €

  Urban Tactical Line® -malliston shortsit perustuvat UTP® (Urban Tactical Pants) housuihin, jotka suunniteltiin "harmaiksi" housuiksi, eli ne eivät näytä niinkään uniformun housuilta, kuten BDU, ACU tai M-65. Nämä sopivat täydellisesti erittäin kuumiin olosuhteisiin ja mahdollistavat pitkiä housuja paremman liikkuvuuden. Täydellinen valinta, ei vain ase- ja poliisivoimille, vaan kaikkeen käyttöön lämpimissä olosuhteissa.
  Asiakkaan arvostelu facebookistamme kyseisestä tuotteesta: "Tilasin tactical line shortsit, näissä on kaksinkertaiset polvet, kolminkertaiset neulokset, kavennukset edessä. Olen aloittanut urheiluvälinemyyjänä v 1991, tällaista laatua ei löydy nykyään edes rahalla."
  Lue lisää blogista...

  Kuvan vyö on ostettava erikseen.

  utl2wayykk

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2