Direct Action® - Ghost® Mk II -reppu

Lisää kuvia

Direct Action® - Ghost® Mk II -reppu
139,00 €

* Vaaditut tiedot

139,00 €

Direct Action® - Ghost® Mk II on 30+ litrainen reppu. joka on skaalautuva ja sopii hienosti jopa kolmen päivän vaelluksen tarpeita varten.

Direct Action® - Ghost® Mk II -reppu koostuu itse päärepusta sekä lisätaskusta, joka voidaan irroittaa kokonaan ja käyttää yksinään. Päärepussa on kaksi vetoketjulla suljettavaa osiosta. Isommassa on tasku juomarakolle ja verkkotasku tarvikkeille. Pienempään osioon pääsee repun selkäpuolelta ja sinne voidaan helposti säilöä suurikin läppäri.

Direct Action® - Ghost® Mk II -repun erikoisuus on sen kolmas tasku, joka on kiinnitetty reppuun soljilla ja elastisella nyörillä. Se voidaan irroittaa repusta helposti ja kantokahvan ansiosta käyttää pelkiltään pienenä laukkuna. Tässä lisäosassa on useita sisäisiä taskuja, joten siellä pysyy järjestyksessä pienemmätkin tavarat. Lisäksi kun se on kiinnitetty pääreppuun, se toimii "majavanhäntä" -tyylisenä läppänä, jonka taakse voidaan sulloa esimerkiksi ylimääräisiä vaatteita tai kevyempi varustus.

Direct Action® - Ghost® Mk II -repun ulkopuolella on peräti neljä taskua. Kahteen venyvään sivutaskuun laitat helposti juomapullon. Lisäksi repun yläosassa on pieni velourilla vuorattu tasku vaikkapa aurinkolaseille ja tämän alapuolella suurempi litteä tasku. Molemmat tietysti suljettavissa vetoketjulla.

Direct Action® - Ghost® Mk II -repun kantohihnat ovat leveät ja pehmustettu vaahtomuovilla ja solkien ansiosta ne voidaan helposti irroittaa, kun niitä ei tarvita. Repun vyötäröhihna on täysin PALS/MOLLE yhteensopiva, joten siihen voidaan kiinnittää lisätaskuja. Irtoavana se toimii tarvittaessa jopa varustevyönä. Lisäksi siinä voidaan käyttää mukanatulevia henskeleitä, joten vyöllä kulkee helposti vhän painavampikin kuorma.


3,5 litres28 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan mikäli tilaat 15 h ja 30 min kuluessa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

  • Cordura 500D laminaattirakenne
  • Laser leikatut PALS/MOLLE aukotus edessä ja sivuilla
  • Irroitettava lisätasku - voidaan käyttä pelkiltään esim. lääkintälaukkuna
  • Irroitettava PALS/MOLLE vyö lisäkannattimilla
  • Yhteensopiva juomarakon kanssa
  • HD YKK® vetoketjut ja Duraflex® soljet
  • Pehmustettuun läppäritaskuun oma käyttöaukkonsa
  • Combat Vent System® -selkäpaneli estää hikoontumisen
  • Velcro® ID paneli
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi BP-GHST-CD5
Mitat Ei
Materiaali Cordura® 500D laminaatti
Paino (g) 2300 g
Arvostelut