Direct Action®

Hatka Helikon-tex Direct Action

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 14

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Coyote Brown
  31,00 €
  Yksinkertainen, mutta yllättävän käytännöllinen. Tämä tuubi toimii hyvin useassa eri käyttötarkoituksessa. Sitä voidaan käyttää kaulasi peittämiseen ja suojaamiseen leimahdus liekeiltä, pölyltä tai tuulelta jne. - seuraavassa hetkessä voit käyttää tuubia jo suojaamaan päätäsi, pitää sitä kaulahuivina, otsapantana/ hikipantana tai vaikka suojalasien suojuksena. Lue lisää...
 2. Coyote Brown
  31,00 €
  Pipo, joka menee päässä niin kypärän alle kuin itsekseen. Kävit sitten lenkillä tai chillailet. Lue lisää...
 3. Coyote Brown / Adaptive Green
  129,00 €

  Direct Action® - Dragon Egg® Mk II on 25-litrainen reppu käytettäväksi lyhyillä partioreissuilla tai jokapäiväisessä käytössä. Dragon Egg® Mk II -reppu toimii myös mainiona alustana "Bug-out Bag (BoB)" käytössä. Repussa on kolme vetoketjulla suljettavaa osiota ja kaksi juomarakkotaskua - yksi pääosiossa ja toinen selkäpuolella vetoketjun takana. Selkätaskua voidaan, sen pehmustetun sisuksen ansiosta, käyttää 15" läppärin turvalliseen kantamiseen. Direct Action® - Dragon Egg® Mk II etutaskussa on vetoketjullinen verkkotasku ja taskut pikkutavaroille. Sivustojen uudelleensuunnitelluissa lisätaskuissa voidaan kantaa pieniä ja litteitä esineitä ja ne laajentuvat elastisuutensa ansiosta, jolloin niihin saadaan mahtumaan jenkkimallinen kenttäpullo. Direct Action® - Dragon Egg® Mk II repun pehmeässä velourilla vuorattussa taskussa arat esineet säilyvät naarmuuntumatta. Etusauman Daisy Chain -lenkkeihin on helppo kiinnittää erilaisia tarvikkeita.

  Laserleikatut MOLLE/PALS yhteensopivat verkot tekevät repusta täysin modulaarisen säilyttäen samalla litteän ulkomuodon. Reppu on, munanmuotonsa ansiosta, matalampi ja kapeami kuin muut 25 litraiset reput ja on mukavampi käyttää esimerkiksi taisteluvyön tai suojaliivin kanssa.

  Repun vaimennus perustuu mukaviin olkahihnoihin ja jäykkään selkäosaan ja tekee repusta helpon kantaa. Sen vyötäröhihna voidaan irroittaa. Reppu on valmistettu kestävästä 500D Cordura® nailonkuidusta ja se on päällystetty vedenpitävällä pinnoitteella. Combat Vent System® on innovatiivinen repuissa käytetty ilmankiertojärjestelmä, joka lisää käyttäjän mukavuutta. Muotoillusta vaahtomuovista valmistettuja ilmakanavia on päällystetty verkkokankaalla. CVS®:n ansiosta reppu ei kosketa selkää, mikä osaltaan parantaa ilmankiertoa selässä ja estää hikoilua. Samalla jäykät vaahtomuoviosat parantavat mukavuutta ja pitävät repun liikkumattomana kannettaessa.

  25 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

  Mk II muutokset :

  • Logo on vaihtunut uuteen Direct Action logoon
  • Uudelleensuunnitellut sivutaskut. Laajentava vetoketju on korvattu elastisella osalla.
  Lue lisää...
 4. Pencott Snowdrift
  139,00 €

  Direct Action® Dragon Egg® on 25-litrainen reppu käytettäväksi lyhyillä partioreissuilla tai jokapäiväisessä käytössä. Repussa on kaksi juomarakkotaskua - yksi pääosiossa ja toinen selkäpuolella vetoketjun takana. Selkätaskua voidaan, sen pehmustetun sisuksen ansiosta, käyttää 15" läppärin turvalliseen kantamiseen. Direct Action® Dragon Egg® etutaskussa on vetoketjullinen verkkotasku ja taskut pikkutavaroille. Sivustojen lisätaskuissa voidaan kantaa pieniä ja litteitä esineitä ja ne voidaan laajentaa vetoketjut aukaisemalla, jolloin niihin saadaan mahtumaan jenkkimallinen kenttäpullo. 

  Laserleikatut MOLLE/PALS yhteensopivat verkot tekevät repusta täysin modulaarisen säilyttäen samalla litteän ulkomuodon. Reppu on, munanmuotonsa ansiosta, matalampi ja kapeami kuin muut 25 litraiset reput ja on mukavampi käyttää esimerkiksi taisteluvyön tai suojaliivin kanssa.

  Repun vaimennus tekee siitä helpon kantaa. Se perustuu mukaviin olkahihnoihin ja jäykkään selkäosaan. Reppu on valmistettu kestävästä 500D Cordura® nailonkuidusta ja se on päälystetty vedenpitävällä pinnoitteella. Combat Vent System® on innovatiivinen repuissa käytetty ilmankiertojärjestelmä, joka lisää käyttäjän mukavuutta. Muotoillusta vaahtomuovista valmistettuja ilmakanavia on päällystetty verkkokankaalla. CVS®:n ansiosta reppu ei kosketa selkää, mikä osaltaan parantaa ilmankiertoa selässä ja estää hikoilua. Samalla jäykät vaahtomuoviosat parantavat mukavuutta ja pitävät repun liikkumattomana.

  25 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

  Lue lisää...
 5. DIRECT ACTION® - DUMP POUCH® - Cordura®
  32,00 €

  Valmistettu Puolassa. 

  Klassinen kannettavan laukun tyylinen pussi tyhjälle lippaalle, hylsyille tai muille tarvikkeille, jotka pitää saada nopeasti pois käsistä. On käärittävissä helposti pieneksi paketiksi ja on avattavissa nopeasti yhden käden pienellä nykäisyllä muovisella ulokkeella. Pohja on verkkoa, jotta sisältö voi kuivua ja roskat tippuvat pois. Yläosasa on kiristettävissä kiristinnarulla. 

  Monta kiinnitystapaa - kaksi lyhyttä Malice® klipisiä (sisältyy), vyökiinnitys (vyön leveys 45mm saakka) tai on käytettävissä modulaaripussien kanssa (ainakin kaksi MOLLE riviä). 

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 14

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3