Direct Action®

Hatka Helikon-tex Direct Action

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Coyote Brown / Adaptive Green
  129,00 €

  Direct Action® - Dragon Egg® Mk II on 25-litrainen reppu käytettäväksi lyhyillä partioreissuilla tai jokapäiväisessä käytössä. Dragon Egg® Mk II -reppu toimii myös mainiona alustana "Bug-out Bag (BoB)" käytössä. Repussa on kolme vetoketjulla suljettavaa osiota ja kaksi juomarakkotaskua - yksi pääosiossa ja toinen selkäpuolella vetoketjun takana. Selkätaskua voidaan, sen pehmustetun sisuksen ansiosta, käyttää 15" läppärin turvalliseen kantamiseen. Direct Action® - Dragon Egg® Mk II etutaskussa on vetoketjullinen verkkotasku ja taskut pikkutavaroille. Sivustojen uudelleensuunnitelluissa lisätaskuissa voidaan kantaa pieniä ja litteitä esineitä ja ne laajentuvat elastisuutensa ansiosta, jolloin niihin saadaan mahtumaan jenkkimallinen kenttäpullo. Direct Action® - Dragon Egg® Mk II repun pehmeässä velourilla vuorattussa taskussa arat esineet säilyvät naarmuuntumatta. Etusauman Daisy Chain -lenkkeihin on helppo kiinnittää erilaisia tarvikkeita.

  Laserleikatut MOLLE/PALS yhteensopivat verkot tekevät repusta täysin modulaarisen säilyttäen samalla litteän ulkomuodon. Reppu on, munanmuotonsa ansiosta, matalampi ja kapeami kuin muut 25 litraiset reput ja on mukavampi käyttää esimerkiksi taisteluvyön tai suojaliivin kanssa.

  Repun vaimennus perustuu mukaviin olkahihnoihin ja jäykkään selkäosaan ja tekee repusta helpon kantaa. Sen vyötäröhihna voidaan irroittaa. Reppu on valmistettu kestävästä 500D Cordura® nailonkuidusta ja se on päällystetty vedenpitävällä pinnoitteella. Combat Vent System® on innovatiivinen repuissa käytetty ilmankiertojärjestelmä, joka lisää käyttäjän mukavuutta. Muotoillusta vaahtomuovista valmistettuja ilmakanavia on päällystetty verkkokankaalla. CVS®:n ansiosta reppu ei kosketa selkää, mikä osaltaan parantaa ilmankiertoa selässä ja estää hikoilua. Samalla jäykät vaahtomuoviosat parantavat mukavuutta ja pitävät repun liikkumattomana kannettaessa.

  25 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

  Mk II muutokset :

  • Logo on vaihtunut uuteen Direct Action logoon
  • Uudelleensuunnitellut sivutaskut. Laajentava vetoketju on korvattu elastisella osalla.
  Lue lisää...
 2. DIRECT ACTION® - DUMP POUCH® - Cordura®
  32,00 €

  Valmistettu Puolassa. 

  Klassinen kannettavan laukun tyylinen pussi tyhjälle lippaalle, hylsyille tai muille tarvikkeille, jotka pitää saada nopeasti pois käsistä. On käärittävissä helposti pieneksi paketiksi ja on avattavissa nopeasti yhden käden pienellä nykäisyllä muovisella ulokkeella. Pohja on verkkoa, jotta sisältö voi kuivua ja roskat tippuvat pois. Yläosasa on kiristettävissä kiristinnarulla. 

  Monta kiinnitystapaa - kaksi lyhyttä Malice® klipisiä (sisältyy), vyökiinnitys (vyön leveys 45mm saakka) tai on käytettävissä modulaaripussien kanssa (ainakin kaksi MOLLE riviä). 

  Lue lisää...
 3. Olive Green
  119,00 €

  Direct Action® - Dust® Mk II -reppu on pieni 20+ litrainen reppu, joka on suunniteltu jokaipäiväisten tavaroiden kantoon tai yhden päivän vaelluksen tarpeiden pohjalta.

  Direct Action® - Dust® Mk II -repussa on kaksi vetoketjullista osiota - pääosiossa on sisäinen, pehmustettu läppäri- / juomarakkotasku, sekä pieni verkkotasku erilaisille tarvikkeille. Pienemmässä osiossa on omat taskut viholle, kirjoitustarvikkeille GPS -laitteelle sekä muille tarvikkeille. Lisäksi siinä on kirkas vinyylinen tasku kartalle ja asiakirjoille.

  Repun ulkopinnalla on kolme litteää taskua - molempien sivujen taskut venyvät vesipullon kokoisiksi. Etupinnalla olevaan taskuun on pääsy molemmilta sivuilta ja se onkin hyvä paikka säilyttää pieniä tavaroita, jotka on kuitenkin oltava helposti saatavilla ilman koko repun aukaisemista.

  Dust® Mk II -repun kantohihnat ja vyötäröremmi ovat säädettäviä ja ne voidaan tunkeä selkäpanelin sisään, jolloin tämä monikäyttöinen reppu muuttuukin helpoksi käsimatkatavaraksi.
  Katso blogista lisää kuvia repusta...

  20 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

  Lue lisää...
 4. Ranger Green
  104,00 €

  Direct Action® Dust® on 20-litrainen reppu, joka toimii hienosti jokapäiväisessä käytössä ja perus palveluskäytössä. Pääosiossa on juomarakolle tasku, jonka keskellä on ulostulo letkulle, ja vetoketjusuljettava verkkotasku. Pehmustuksen ansiosta sitä voidaan käyttää radiolaitteiden tai 15" läppärin turvalliseen kantamiseen.

  Etuosan vetoketjutaskussa on läpinäkyvä karttatasku, Velcrosuljettava verkkotasku ja osio pikkutavaroille. Sivutaskuissa voidaan kuljettaa pieniä ja litteitä tavaroita. Säätövetoketjun avaamalla, niihin saadaan mahtumaan jenkkimallinen kenttäpullo.

  Laserleikatut MOLLE/PALS yhteensopivat verkot tekevät repusta täysin modulaarisen säilyttäen samalla litteän ulkomuodon.

  Repun vaimennus tekee siitä helpon kantaa. Se perustuu mukaviin olkahihnoihin ja jäykkään selkäosaan. Reppu on valmistettu kestävästä 500D Cordura® nailonkuidusta ja se on päälystetty vedenpitävällä pinnoitteella. Combat Vent System® on innovatiivinen repuissa käytetty ilmankiertojärjestelmä, joka lisää käyttäjän mukavuutta. Muotoillusta vaahtomuovista valmistettuja ilmakanavia on päällystetty verkkokankaalla. CVS®:n ansiosta reppu ei kosketa selkää, mikä osaltaan parantaa ilmankiertoa selässä ja estää hikoilua. Samalla jäykät vaahtomuoviosat parantavat mukavuutta ja pitävät repun liikkumattomana.

  20 litresCVSCorduraLasercut MOLLEykk

  Lue lisää...
 5. Coyote Brown
  67,00 €

  Direct Action® - Foxtrot® on muuntautuva ja kevyt taktinen vyötärölaukku. Se sopii hienosti jokapäiväiseen käyttöön tai jos etsit kestävää MOLLE laukkua iPadillesi, tabletillesi tai kameratarvikkeillesi, on Direct Action® - Foxtrot® loistava valinta.

  Direct Action® - Foxtrot® -vyötärölaukun päätasku on vuorattu velcrolla, joten siihen on helppo kiinnittää tarvikkeita ja ne pysyvät varmasti paikallaan. Päätaskun sisäinen vuorattu tasku pitää tablettisi tai muut pienehköt sähkölaitteesi turvassa. Pääosion läpän alla on verkkotasku pienille tavaroille. Laukun päätasku sujetaan kaksisuuntaisella YKK® vetoketjulla.

  Direct Action® - Foxtrot® -vyötärölaukussa on lisäksi kaksi etutaskua, jotka sulkeutuvat YKK® vetoketjuilla ja kaksi pientä sivutaskua - yksi tavaran kuljettamiseen ja yksi vesipullolle. Laukun toiset sivutaskut soveltuvat litteille esineille kuten kartoille ja muille dokumenteille. Kiristysnaru päällä mahdollistaa muiden tarvikkeiden, kuten sadeasun kiinnittämisen.

  Direct Action® - Foxtrot® -vyötärölaukun vyöt voidaan piilottaa erilliseen taskuun, kun laukku muutetaan pieneksi käsikantoiseksi laukuksi tai olkalaukuksi. Vyössä in myös pienet vetketjulla suljettavat taskut esimerkiksi avaimille tai kameran linssinsuojille. Vyön laser-leikatut MOLLE/PALS halkiot mahdollistavat laajennustaskujen kiinittämisen. Laukku on tehty kestävästä 500D Cordura®  nylonkankaasta, jossa on vedenkestävä pinnoite. 

  Katsele vlogi aiheesta Foxtrot my cambag...

  mollecordura

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2