Ladattavat tuotekatalogit

Helikon-Tex katalogi 2018 Vuoden 2018 katalogi. Lue uutuuksia ja katso tuotteet sekä uutuudet. HUOM: kaikkea ei vielä saa, vaikka näkyy tässä. 
Helikon-Tex katalogi 2017 Vuoden 2017 katalogi. Lue uutuuksista ja katso parannellut GEN2 tuotteet.
Master Katalog 2016 Master katalog 2016. Katso uutuudet ja parannellut tuotteet.
 classic_and_outdoor Outdoor and classic uniforms on Helikon-texin katalogi, jossa esitellään heidän klassiset uniformunsa, kuten US M-65, Special Forces ja Battle Dress Uniform, ja ulkoilu vaatteet ja varusteet. Koko 24 MB.
 mil_law Military and Law Enforcement katalogissa Helikon-tex esitteleeerityisesti sotilas- ja turvallisuushenkilöstön käyttöön suunnittelemat tuotteensa. Nimestään huolimatta malliston tuotteet sopivat loistavasti kaikkeen ulkoiluun ja tekemiseen. Koko 55 MB.
 direct_action Direct Action® alkoi Helikon-texin erikoismallistona, mutta on sittemmin eriytynyt omaksi valmistajakseen. Malliston ajatuksena on tarjota täydelliset varusteet erikoisjoukoille. Neuvonantajina heillä on vanhoja GROM ja US Seal Team sotilaita. Suunnittelussa ei ole tehty kompromissejä, ei "sitä-samaa-vanhaa" vaan kaikki ratkaisut perustuvat käyttäjäkokemuksiin. Koko 21 MB.
© 2014 Hatka. All Rights Reserved. Design by kaupoille.com