• Valmistajalta hetkellisesti loppunut

Kumite Master K1 Karatepuku -TOKAIDO

125,00 €
Sisältää alv:n

100% polyesteri

3,5 oz.

Ensiluokkainen karate gi aktiivi kilpailijalle

Käännettävä takki, sama viimeistely sisä- ja ulkokankaalla.

Erittäin mukava housujen leveän ja pehmeän joustavan vyötärönauhan ansiosta.

Toimitus sisältää takin ja housut.

Koko
Määrä
Valmistajalta hetkellisesti loppunut

Kumite Master K1 on ensimmäinen karatepuku, GI, jossa on punaiset ja siniset merkit olkapäillä samanaikaisesti! Takki on käännettävissä - siksi vain yksi puku riittää WKF-sääntöjen mukaiseen kilpailuun! Sama sisä- ja ulkokangaspinta. Housujen käyttömukavuutta täydentää erittäin pehmeä ja joustava vyötärönauha. Yksinkertainen muotoilu ja löysä leikkaus tekevät puvusta ihanteellisen myös kumite-valmentajille. Virallinen Tokaido-logo kirjailtu oikealla rinnassa, niskassa ja sääressä. Kastuessaan kuivuu todella nopeasti.

Koska puku on 100% polyesteriä, se säilyttää muotonsa, eikä kutistu toistuvien pesujen aikana.

ATCK 150

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.

Saatat myös pitää

KUMITE MASTER Velcro...

Hinta 150,00 €
favorite
0