KUMITE MASTER Junior Karatepuku -TOKAIDO

41,00 €
Sisältää alv:n

75% polyesteri ja 25% viskoosia

8 oz.

Housuissa on kuminauhavyötärö nauhakiristyksellä

Sisältää takin ja housut

Koko
Määrä
Tilattavissa, toimitusaika noin 2 viikkoa.

KUMITE MASTER JUNIOR karatepuku on kehitetty erityisesti kasvuikäisille lapsille. Sen ominaisuudet tekevät siitä täydellisen puvun paitsi päivittäiseen harjoitteluun, WKF-hyväksyttynä myös pääsyyn kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. JUNIOR puku on esikuvansa tapaan huippupuku, kasvuikäisten puvuissa on kuitenkin painotettu eri asioita ja pukujen hinta on saatu painettua aloittelijan hintaluokkaan.

Kevyt yhdistelmäkangas: Hengittävä kangas tuntuu miellyttävän pehmeältä eikä hankaa. Puku on kehitetty siten, että se ei hikoillessa eikä kastuessa muutu läpinäkyväksi ja kuivuu nopeasti.

WKF- hyväksytty.

TOKAIDO logo brodeerattuna rinnassa ja niskassa.

Huom! Puvun nimelliskoko on liian pitkä, valitse aina pienempi kuin oma pituutesi.

ATCJU 120

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.