KUMITE MASTER Velcro Karatepuku -TOKAIDO

150,00 €
Sisältää alv:n

100% polyesteriä

3,5 oz.

Täynnä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Sisältää takin ja housut

Koko
Määrä
Tilattavissa, toimitusaika noin 2 viikkoa.

Kumite Master Velcro karatepuku on ratkaisu uusiin WKF -sääntöihin. Karatepuku pohjautuu huippukaratekojen kanssa suunniteltuun, valkoisilla kiinteillä olkapääbrodeerrauksilla olevaan, Kumite Master Athletic -malliin. 

Slim Fit leikkaus, vyötäröstä kapea takki, jonka 'smart shoulder cut' leikkauksien ansiosta yläosa istuu tyylikkäästi. Hihat ja lahkeet ovat kapeat. 

Housuissa on leveä ja pehmeä kuminauhavyötärö- ilman kivuliaita painepisteitä.

Lahkeensuissa on leikkaus jalkasuojille.

Hammasuojille on pieni tasku housujen sisäpuolella.

Vaikuttava perinteinen japanilainen maisema-painatus takin sisäpuolella.

Olkapäiden siniset ja punaiset japanilaisella kanjilla TOKAIDO- velcromerkit mahdollistavat yhden takin käyttämisen WKF:n kilpailuissa.

Useat joustavat kohdat sekä takissa, että housuissa lisäävät puvun kestävyyttä.

Lahkeiden sisäpinnan joustavat alueet antavat erinomaisen liikkumisvapauden ottelijan jaloille.

Koska puku on 100% polyesteriä, se säilyttää muotonsa, eikä kutistu toistuvien pesujen aikana.

Ultrakevyt puku: Kevyen materiaalin (3.5 oz) ja Slim fit- leikkauksen ansiosta.

WKF- hyväksytty. TOKAIDO- logo brodeeraus rinnassa, niskassa ja housuissa.

ATCV 150

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.

Saatat myös pitää