KUMITE MASTER ATHLETIC 3,5 oz. -TOKAIDO

125,00 €
Sisältää alv:n

100% polyesteriä

3,5 oz.

Täynnä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Sisältää takin, housut ja tyylikkään kuljetuspussin.

Koko
Määrä
Tilattavissa, toimitusaika noin 2 viikkoa.

Kumite Master Athletic on suunniteltu yhteistyössä huippukaratekojen kanssa. Siinä on täysin uudenlainen leikkaus ja muita uusia ominaisuuksia, mikä tekee siitä sopivan puvun intohimoiselle Kumiten harrastajalle.

Slim Fit leikkaus, vyötäröstä kapea takki, jonka 'smart shoulder cut' leikkauksien ansiosta yläosa istuu tyylikkäästi. Hihat ja lahkeet ovat kapeat. 

Housuissa on leveä ja pehmeä kuminauhavyötärö- ilman kivuliaita painepisteitä.

Lahkeensuissa on leikkaus jalkasuojille.

Hammasuojille on pieni tasku housujen sisäpuolella.

Vaikuttava perinteinen japanilainen maisema-painatus takin sisäpuolella.

Olkapäiden TOKAIDO- brodeeraus japanilaisella kanjilla antaa puvulle yksilöllisen ulkonäön.

Useat joustavat kohdat sekä takissa, että housuissa lisäävät puvun kestävyyttä.

Lahkeiden sisäpinnan joustavat alueet antavat erinomaisen liikkumisvapauden ottelijan jaloille.

Koska puku on 100% polyesteriä, se säilyttää muotonsa, eikä kutistu toistuvien pesujen aikana.

Ultrakevyt puku: Kevyen materiaalin (3.5 oz) ja Slim fit- leikkauksen ansiosta.

WKF- hyväksytty. TOKAIDO- logo brodeeraus rinnassa, niskassa ja housuissa.

HUOM! Saadaan tilattua samaan hintaan myös VELCRO-versiona, jolloin olkapää brodeerauksien sijasta on tarrapinnat ja irroitettavat punaiset ja siniset velcrotarrat. Yhdellä VELCRO-puvulla täytetään WKF:n 1.1.2023 voimaan tulleet pukusäännöt, jotka muuten saattaisivat vaatia kahden puvun käyttämistä kisoissa.

ATCA 150

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.

Takki ei ole niin pitkä kun sovitettaessa peilin edessä ensinäkemältä vaikuttaa. Paketista otettu puku on myös sileä ja laskeutuu suorana alas, pukemalla vyön takki lyhenee jo henkilöstä riippuen muutaman sentin. Koska puku ei saisi rajoittaa karatekan liikeratoja niin vyön solmimisen jälkeen takkia tulee kohentaa; pidä kädellä vastakkaiselta kyljeltä vyötä paikallaan ja kurota toisella kädellä taivasta kohti, tee molemmin puolin. Seuraavaksi pidä käsillä vyötä takaa paikallaan ja kumarra syvään ja lopuksi pidä käsillä vyötä solmun päältä paikallaan ja ojenna selkää kaarelle taaksepäin. Nyt puku on puettu päälle siten että, se ei rajoita liikeratojasi ja takin helma on "lyhentynyt" toimenpiteellä koostasi riippuen noin 10cm. Laadukaskin puuvillaa sisältävä puku kutistuu pesussa pari prosenttia eli takin koosta riippuen pituudeltaan noin 2cm. Jos pukua ei pesun jälkeen ole tapana silittää, niin pesun jälkeen ryppyisenä puku on helposti toiset 2cm lyhyempi. Käytössä takin helma onkin noin 15cm lyhyempi mitä oli ensivaikutelmasi sovittaessasi paketista otettua pukua.