KATA MASTER ATHLETIC -TOKAIDO

158,00 €
Sisältää alv:n

70% puuvillaa / 30% polyesteriä

Moninkertaiset ja vahvistetut saumat.

Housuissa innovatiivinen nauhakiristys.

Sisältää takin, housut ja tyylikkään kuljetuspussin.

Koko
Määrä
Valmistajalta hetkellisesti loppunut

TOKAIDO Kata Master Athletic. Jos etsit ensiluokkaista karatepukua katakilpailuihin, voi uusi Kata Master Athletic olla valintasi.

Puvun leikkaus on suunniteltu yhteistyössä katakilpailijoiden Kenichi Saton ja Ilja Smorgunerin kanssa

SlimFit leikkaus, vyötäröstä kapea takki, jonka 'smart shoulder cut' leikkauksien ansiosta yläosa istuu tyylikkäästi. Kapeat ja normaali pituiset hihat joiden erityisvahvistetut ompeleet saavat ne laskeutumaan kauniisti. Housuissa ei ole ulkonevia saumoja ja niiden innovatiivinen korkea vyötärönauhoitus, mahdollistaa jalkojen vapaan liikkumisen.

Puuvillan ja polyesterin yhdistelmä tekee puvusta painoaan kevyemmän tuntuisen. Koska kyseessä on erityinen kilpapuku pidetään paino salassa. Kankaassa on Japanissa tyypillinen jään sininen sävy, mikä saa puvun loistamaan sopivassa valaistuksessa. Takin sisäpuolella on vaikuttava perinteinen japanilainen maisema painatus.

TOKAIDO- logo brodeerattuna rinnassa, niskassa ja housuissa

Kutistuu pesussa n.3% pesuohjeiden mukaisella pesulla.

Puku valmistetaan TOKAIDOn Pakistanin tehtaalla TOKAIDOn korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.

ATKMA 150

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.

Takki ei ole niin pitkä kun sovitettaessa peilin edessä ensinäkemältä vaikuttaa. Paketista otettu puku on myös sileä ja laskeutuu suorana alas, pukemalla vyön takki lyhenee jo henkilöstä riippuen muutaman sentin. Koska puku ei saisi rajoittaa karatekan liikeratoja niin vyön solmimisen jälkeen takkia tulee kohentaa; pidä kädellä vastakkaiselta kyljeltä vyötä paikallaan ja kurota toisella kädellä taivasta kohti, tee molemmin puolin. Seuraavaksi pidä käsillä vyötä takaa paikallaan ja kumarra syvään ja lopuksi pidä käsillä vyötä solmun päältä paikallaan ja ojenna selkää kaarelle taaksepäin. Nyt puku on puettu päälle siten että, se ei rajoita liikeratojasi ja takin helma on "lyhentynyt" toimenpiteellä koostasi riippuen noin 10cm. Laadukaskin puuvillaa sisältävä puku kutistuu pesussa pari prosenttia eli takin koosta riippuen pituudeltaan noin 2cm. Jos pukua ei pesun jälkeen ole tapana silittää, niin pesun jälkeen ryppyisenä puku on helposti toiset 2cm lyhyempi. Käytössä takin helma onkin noin 15cm lyhyempi mitä oli ensivaikutelmasi sovittaessasi paketista otettua pukua.