NISSAKA Karatepuku -TOKAIDO

47,00 €
Sisältää alv:n

60 % puuvillaa 40 % viskoosia

10 oz.

Sisältää takin, housut ja valkoisen vyön

Koko
Määrä
Varastossa. Postitus 1-3 arkipäivää.

NISSAKA karatepuku on hyvän hinta- laatusuhteensa ja mukaan kuuluvan valkoisen vyön ansiosta ihanteellinen peruskurssipuku. Toimii myös hyvin edistyneemmällekin karatekalle.

Housuissa on joustava vyötärö ja nauhakiristys, joten ne ovat helppo pukea ja mukavat päällä.

Puku kutistuu pesussa n.5%. HUOM! Näiden pukujen nimelliskoko on liian pitkä, valitse aina pienempi kuin oma pituutesi.

Puku valmistetaan TOKAIDOn Pakistanin tehtaalla TOKAIDOn korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.

ATN 130

Erikoisviite

TOKAIDO on kehittänyt karatepuvun ja pukujen suunnittelun kantava ajatus on vielä tänäkin päivänä, että puku ei saa rajoittaa karatekan liikeratoja. TOKAIDOn jälkeen tulleet pukuvalmistajat ovat ehkä vaalineet muita arvoja ja tällaisen kokemusten pohjalta TOKAIDOn puvut voidaan perustellusti yleistää väljiksi. SlimFit mitoitetut puvut sopivat hyvin myös ns. normaalivartaloisille. Kata Master on suurimmalle osalle hyvä valinta ja raskasrakenteisemmat voitat valita Kata Masterista pituuttaan isomman koon, ilman että hihoja ja lahkeita tarvitsee lyhentää. TOKAIDOn karatepuvuissa on lähtökohtaisesti nykyaikainen pitkähelmainen leikkaus. Lyhyempi helmainen takki löytyy The Ultimatesta ja Bujin Shirosta. Katapukujen takin helma voi ensimmäistä kertaa sovittaessa tuntua monelle liian pitkältä. Ns. normaalivartaloiset voivat myös valita perinteisistä puvuista kokoaan selvästi pienemmän koon jolloin sekä hihat ja lahkeet ovat lyhyet kuten katapuvuissa, mutta myös takin helma on lyhyempi.

Luonnon materiaalina puuvillalla on taipumus kutistua pesussa. TOKAIDON 100% puuvillapuku -malleissa on pääsääntöisesti käytetty esikutistusmenetelmää jolla kutistuminen on saatu vähäisemmäksi. Kutistuminen pesussa on vähäisempää myös mitä pienempi osuus kankaasta on puuvillaa. Täysin keinokuituiset (kumite) puvut eivät kutistu ollenkaan.