CHICOM Chest Rig -Helikon-Tex®

72,90 €
Sisältää alv:n

Materiaali: 100% Cordura

soljet ja velcropaneelit plate carrieriin kiinnitystä varten

taskut 3 AR/AK-lippaalle säädettävällä läpällä

lippaiden lukitus myös ilman läppää

MOLLE/PALS-järjestelmä

Paino 433g

Väri
Määrä
Tilattavissa. Tilaamme tiistaisin, tuotteet saapuvat meille 6-10 päivää.

Uusi versio ikonisista Chicom Chest Rig:stä

Yksinkertainen ja monipuolinen Chest Rig, joka toimii monissa paikoissa. Sen historia juontaa juurensa 1940-luvulle, ja se saavutti suurimman suosionsa Vietnamin sodan aikana. Chicom Chest Rig mahdollistaa perusvarusteiden kuljettamisen kätevästi. Se on kevyt alusta operaatioihin ahtaissa tiloissa, kuten kaupunkialueilla tai CQB-taktiikoissa, joissa sinulla on rajalliset liikkumismahdollisuudet ja kaiken pitäisi olla käsillä. Lisävarusteiden kiinnittämisen jälkeen Chicom Chest Rig toimii myös tiedustelutoiminnassa. Se täyttää tehtävänsä myös taktisissa harjoituksissa ja ammuntaharjoittelussa.

Chicom Chest Rigissä on erottuva muotoilu ja kolme taskua, joissa on velcropaneelit. Läpät voidaan irrottaa ja vaihtaa sarjaan sisältyvillä lukitsin. Rintataskuihin mahtuu AK/AR-llippaita. Tämä on perusversio, jota voidaan laajentaa monin tavoin. Molemmilla puolilla, sisältä ja ulkoa, on MOLLE/PALS-paneelit, joihin mahtuu lisätaskuja, varustetaskuja jne. Tarvittaessa lipastaskujen lukumäärää voidaan kasvattaa kolmesta viiteen. Lisäksi lipastaskujen alle voidaan kiinnittää esim. dangler. Chicomin sisällä on asiakirjoille tai lisaosille tasainen pehmeällä velcropaneelilla pehmustettu tasku.

Nimi Chicom (sanoista China ja Communist) viittaa chest rigin luomiseen Kiinan kansantasavallassa. 1940-luvulla Kiinan armeija otti käyttöön pressukankaasta tehdyt pussit, joita käytettiin henkselien päällä rinnan korkeudella, ei vyön päällä, kuten aiemmin. Yksinkertainen muotoilu oli taloudellinen ja mukava sotilaalle. Vuosien varrella Chicomista luotiin monia versioita ja mukautettiin erilaisiin ammuksiin, aseisiin jne. PPS-konepistooleille, SKS-karbiinille ja AK 47:lle profiloitiin rakenteita. Chicomin rintakoneistosta tuli suosittu, kun amerikkalaiset joukot hankkivat sen vihollisen varusteita Vietnamin sodan aikana. Pian tämän tyyppiset chest rigit löysivät tiensä mm. SOG-joukoille ja Navy Sealsille. Vuoden 2000 jälkeen Chicomista tuli jälleen suosittu, koska Yhdysvaltain armeija osallistui Afganistanin konfliktiin.

patrol-line.jpg molle-pals.jpg cordura-fabric.jpg woojin-plastic.jpg versatile-insert-system.jpg

KK-CCR-CD-02

Erikoisviite

Saatat myös pitää

GUARDIAN Plate Carrier -...

Hinta 109,00 €
favorite
0

GUARDIAN Dangler -...

Hinta 54,00 €
favorite
0

Kiväärin lipastasku -...

Hinta 20,00 €
favorite
0