GUARDIAN Plate Carrier - Helikon-Tex®

109,00 €
Sisältää alv:n

Materiaali 100% Nylon

Yhteensopiva MOLLE/PALS

Koko M: sopii ballistiset levyt 31.5 x 24.5 cm

Koko L: sopii ballistiset levyt 34 x 26.5 cm

Väri
Koko
Määrä
Tilattavissa. Tilaamme tiistaisin, tuotteet saapuvat meille 6-10 päivää.

Moderni Tactical Plate Carrier -liivi

Guardian Plate Carrier on taktinen liivi, joka on suunniteltu kantamaan ballistisia levyjä. Tämä universaali modulaarinen rakenne on tarkoitettu taktisten laitteiden kiinnittämiseen ja kantamiseen. Liivin sisäpuolella olevan joustavan paneelin ansiosta se voidaan säätää erimuotoisille ja -paksuisille levyille.

Guardian Plate Carrier ei vain mahdollista ballististen levyjen kantamista, vaan mahdollistaa myös MOLLE/PALS-yhteensopivan modulaarisen järjestelmän ansiosta lisälaitteiden kiinnittämisen suoraan liiviin. Taktisen liivin etupaneelit varmistetaan piilossa olevilla FASTEX-soljilla ja liivin niskaosassa on kuljetus/evakuointikahva. Guardian Plate Carrier sopii suosituimpiin suojalevyihin: E-Cut (SAPI/ESAPI) ja Swimmer Cut tai Shooter Cut.

Mitkä ballistiset levyt sopivat Guardian Plate Carrieriin?

Koko M: 31,5 x 24,5 cm

Koko L: 34 x 26,5 cm

Valmistajasta riippuen ballististen levyjen mitat voivat vaihdella. Levyn paksuudesta riippuen taskujen joustovara on noin 1cm. Guardian Plate Carrier on yhteensopiva muun muassa SAPI-standardilevyjen kanssa koossa M ja L. Mittaa olemassa olevat ballistiset levyt virheiden välttämiseksi.

KK-GPC-CD-01-M

Erikoisviite

Saatat myös pitää

GUARDIAN Military Set -...

Hinta 149,00 €
favorite
0