GUARDIAN Military Set - Helikon-Tex®

149,00 €
Sisältää alv:n

Materiaali Cordura®

Yhteensopiva MOLLE/PALS

Koko M: sopii ballistiset levyt 31.5 x 24.5 cm

Koko L: sopii ballistiset levyt 34 x 26.5 cm

Väri
Koko
Määrä
Tilattavissa. Tilaamme tiistaisin, tuotteet saapuvat meille 6-10 päivää.

Modulaarinen taktinen liivi

Guardian military set on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen sotilaan vaatimuksia, setti on käyttövalmis heti oston jälkeen. Guardian Military Set on modulaarinen, joten sitä voidaan vapaasti mukauttaa ja laajentaa lisäelementeillä. Setti varustettu kahdella Guardian Cummerband -sivuhihnalla ne ovat myös MOLLE/PALS yhteensopivat, joka antaa lisätilaa laitteille. Ne ovat myös modulaarisia, joten ne voidaan korvata Guardian Cummerbund Quick Release -sivuhihnoilla. Lisäksi sarja sisältää MOLLE/PALS yhteensopivan Guardian Flap -etupaneelin, siinä on tasku kolmelle AK/AR-lippaalle. Tämä paneeli voidaan korvata velcro pintaisella Guardian Kangaroo Flapilla tai Guardian Law Enforcement Insert:llä. Taktisen liivin etupaneelit varmistetaan piilossa olevilla FASTEX-soljilla ja liivin niskaosassa on kuljetus/evakuointikahva. 

Plate Carrier: turvallisuus ja nopea pääsy

Ensinnäkin se on ballististen levyjen alusta. Etu- ja takataskut on suunniteltu kantamaan ballistista suojaa. Joustava materiaali auttaa sen asettamisessa ja poistamisessa. Tämä tarjoaa paremman suojan sirpaleita, luoteja ja muita vammoja vastaan. Toiseksi taktinen liivi mahdollistaa helpon pääsyn kuljetettaviin laitteisiin, se on yhteensopiva MOLLE/PALS-järjestelmän kanssa, joten voit kiinnittää minkä tahansa tämän standardin mukaisen varusteen. Kolmanneksi, sotilasvarusteiden olennaisena osana oleva taktinen liivi lisävarusteineen on saatavana yhtenäisinä väreinä ja maastokuvioina.

Guardian Plate Carrier sopii suosituimpiin suojalevyihin: E-Cut (SAPI/ESAPI) ja Swimmer Cut tai Shooter Cut.

Mitkä ballistiset levyt sopivat Guardian Plate Carrieriin?

Koko M: 31,5 x 24,5 cm

Koko L: 34 x 26,5 cm

Valmistajasta riippuen ballististen levyjen mitat voivat vaihdella. Levyn paksuudesta riippuen taskujen joustovara on noin 1cm. Guardian Plate Carrier on yhteensopiva muun muassa SAPI-standardilevyjen kanssa koossa M ja L. Mittaa olemassa olevat ballistiset levyt virheiden välttämiseksi.

patrol-line.jpg cordura-fabric.jpg versastretch.jpg du-pont-teflon.jpg 4way-elastic.jpg molle-pals.jpg

KK-GMS-CD-01-M

Erikoisviite

Saatat myös pitää