Hatka Oy:n somearvontojen säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Hatka Oy
C/O Sandgren Kivikkotie 27 D 2
01390 Vantaa
Y-tunnus:2692726-9

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan ja voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykkänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Arvontakriteeri ilmoitetaan tällöin julkaisussa. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin. Osallistumalla arvontaan vapautetaan Facebook/Instagram kaikesta vastuusta

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykkänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Arvontakriteeri ilmoitetaan tällöin julkaisussa. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla Hatka Oy:n toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Palkinto postitetaan voittajan valitsemalla ja kustantamalla tavalla, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Voittaja pääsee antamaan postitustietonsa, valitsemaan postitustavan ja maksamaan postituskulut hatka.fi verkkokaupassa, valitsemalla ostoskoriin tuotteen "tuotevaihto" ja tekemällä tilauksen. Jos tilausta ei ole tehty 2 päivän kuluessa voittajalle ilmoittamisesta, voittaja menettää oikeutensa arvonnan kohteena olevaan palkintoon.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Hatka Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Hatka Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti Hatka Oy:n sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Hatka Oy:n tietosuojaselosteeseen voit tutustua TÄSTÄ