Hatka Oy maahantuo ja myy laadukkaita sekä hyviksi havaittuja tuotteita, joita meiltä hankkivat laajalti myös maamme turvallisuusviranomaiset.

Oli kaunis kevättalven aamu vuonna 2014, kun oli aika ottaa hatkat ja loikata kohti tuntematonta. Yrityksen perustajalle Helikon-Tex®:n vaatteet sekä varusteet olivat tulleet aktiivisessa käytössä tutuiksi ja jälleenmyyntiäkin oli jo tovi harjoiteltu, toisen yrityksen osana. Poikkeuksellisen hyville kamppeille riitti kysyntää ja omana yrityksenä toimimiessa asiakkaiden tarpeisiin pystyttäisiin vastaamaan paremmin. Yrityksen nimi "Hatka" esiintyy kirjassa Taru sormusten herrasta. Kyse on Keskimaan aseisiin kuuluneesta Glamdring miekasta, jonka örkit tunsivat nimellä "Hatka". Miekka johtaa valoa aina, kun lähistöllä on örkkejä. Nimi Hatka sopii myös ajatukseen "Kun otat Hatkat, niin varustaudu hyvin matkalle."

Asiakkailta tulleiden pyyntöjen pohjalta Hatkan valikoimaa laajennettiin, edustamaan arvostettuja ammattilaisille suunniteltuja UF Pro:n vaatteita, ensimmäisenä Suomessa. Vuonna 2022 ryhdyimme jatkamaan Fellfoxin vuosikymmen aikaisemmin aloittamaa pioneerityötä, alkamalla karatepuvun kehittäjän TOKAIDOn viralliseksi Suomen edustajaksi ja Hatkan tuotevalikoima laajeni kamppailu-urheiluun.

Hatka Oy on 100% Suomalainen perheyritys. Paikkakunta ja yrittäjä on vuosien saatossa vaihtunut, mutta yrityksen alkuperäinen ajatus on säilynyt. Kustannustehokas vaikkakin rajallinen varastotila on edesauttanut, että olemme pystyneet tarjoamaan tuotteita todella kilpailukykyiseen hintaan. Näiden harvojen edustamiemme tuotemerkkien parissa olemme merkittävä toimija Suomessa. Tämän myötä suorat yhteydet valmistajiin, ajantasaiset tilausjärjestelmät sekä nopeat rahdit ovat mahdollistaneet tilauksille lyhyet toimitusajat. Esillä olevien tuotteiden lisäksi, kun tiedät mitä etsit, kaikki edustamiemme tuotemerkkien tuotteet ovat tilattavissa. Sen lisäksi, että meidät tunnetaan edullisista hinnoista ja hyväntekeväisyydestäkin, pyrimme erottumaan tavoitettavuudellamme ja verkkokaupoille poikkeuksellisen hyvällä palvelulla.