Hatka Oy maahantuo ja myy laadukkaita sekä hyviksi havaittuja tuotteita, joita meiltä hankkivat laajalti myös maamme turvallisuusviranomaiset.

Helikon-Tex®:n vaatteet sekä varusteet olivat tulleet aktiivisessa käytössä tutuiksi ja jälleenmyyntiäkin oli jo tovi harjoiteltu, toisen yrityksen osana. Poikkeuksellisen hyville kamppeille riitti kysyntää ja omana yrityksenä toimimiessa asiakkaiden tarpeisiin pystyttäisiin vastaamaan paremmin. Oli kaunis kevättalven aamu vuonna 2014, kun oli aika ottaa hatkat ja loikata kohti tuntematonta. Yrityksen nimi "Hatka" esiintyy kirjassa Taru sormusten herrasta. Kyse on Keskimaan aseisiin kuuluneesta Glamdring miekasta, jonka örkit tunsivat nimellä "Hatka". Miekka johtaa valoa aina, kun lähistöllä on örkkejä. Nimi Hatka sopii myös ajatukseen "Kun otat Hatkat, niin varustaudu hyvin matkalle."

"Sotilasvaatteiden valmistajana aloittanut, Helikon-Tex® on vuosien saatossa laajentanut valikoimaa kattamaan teknisiä ja taktisia vaatteita sekä varusteita, jotka saavat arvostusta, niin sotilaiden, reserviläisten, poliisivoimien, survivalistien kuin myös tavallisten ulkona liikkujien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Helikon-Tex:n sisar Brändi Direct Action® kattaa tuotteet astetta vaativampaan käyttöön, Direct Action® tuotteet muotoutuvat suunnittelijoiden omien erikoisjoukko kokemuksien pohjalta."

Asiakkailta tulleiden pyyntöjen pohjalta, laajensimme valikoimaamme ja aloimme edustamaan arvostettuja ammattilaisille suunniteltuja UF Pro:n vaatteita, ensimmäisenä Suomessa. "UF Pro on Slovenialainen yritys, jonka tuotteissa jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu ja usein kilpailijoilla ei ole edes tarjota vastaavaa. Monesti hyvää joutuu myös odottamaan, UF Pro:n tuotteita ei ole aina saatavilla kaikkia kokoja kaikissa väreissä. Näemme kuitenkin suoraan milloin kyseinen tuote on seuraavan kerran suunniteltu tuotantoon ja tarvittaessa autamme korvaavan tuotteen valinnassa."

Useampien palasten loksahdellessa kohdalleen, ryhdyimme myös karatepuvun kehittäjän TOKAIDOn viralliseksi Suomen edustajaksi ja Hatkan valikoimaa laajennettiin kamppailu-urheiluun. "TOKAIDO on ensimmäinen karatepukujen valmistaja vuodesta 1956 ja toimii karatevarusteiden suunnannäyttäjänä edelleen."

Hatka Oy on 100% Suomalainen perheyritys. Kustannustehokas vaikkakin rajallinen varastotila on edesauttanut, että olemme pystyneet tarjoamaan tuotteita todella kilpailukykyiseen hintaan. Näiden harvojen edustamiemme tuotemerkkien parissa olemme merkittävä toimija Suomessa. Tämän myötä suorat yhteydet valmistajiin, ajantasaiset tilausjärjestelmät sekä nopeat rahdit ovat mahdollistaneet tilauksille lyhyet toimitusajat. Esillä olevien tuotteiden lisäksi, kaikki edustamiemme tuotemerkkien tuotteet ovat tilattavissa, kun otat reippaasti vain yhteyttä. Sen lisäksi, että meidät tunnetaan edullisista hinnoista ja hyväntekeväisyydestäkin, pyrimme erottumaan tavoitettavuudellamme ja verkkokaupoille poikkeuksellisen hyvällä palvelulla.