Hatka Oy:n Facebook huutokaupan säännöt

1. Huutokaupan järjestäjä
Hatka Oy
C/O Sandgren Kivikkotie 27 D 2
01390 Vantaa
Y-tunnus:2692726-9

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä. Huutokauppaa päättyy ilmoitettuna ajankohta tai sen jälkeen 2 minuutin kuluttua korkeimmasta huudosta.

3. Huutokauppaan osallistuminen
Huutokauppaan osallistutaan tykkäämällä ja kommentoimalla julkaisua, kommenttiin sisällytetään tarjottu summa, tasa euroissa (ei senttejä). Korkeimman tarjouksen tehnyt voittaa. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä huutokauppa liity mitenkään Facebookiin. Osallistumalla huutokauppaan vapautetaan Facebook kaikesta vastuusta. 

4. Huutokaupan kohde
Huutokaupan kohde yksilöidään huutokauppajulkaisun yhteydessä. Huutokauppa tuotteet rinnastetaan verkkokaupan alennustuotteisiin. Huudetut tuotteet tilataan ja maksetaan hatka.fi verkkokaupassa. Huutohinta sisältää arvonlisäveron. Huutokaupan järjestäjä antaa korkeimman tarjouksen tehneelle ohjeet ostamiseen verkkokaupasta huutamallaan summalla.  Jos ostosta ei ole tehty seuraavan päivän kuluessa voittajalle ilmoittamisesta, voittaja menettää oikeutensa huutokaupan kohteeseen ja on velvollinen korvaavaan huutokaupan uudelleenjärjestämisestä koituvat kustannukset.

5. Sääntöjen muuttaminen
Hatka Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia huutokauppaan ilman erillistä ilmoitusta.

6. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Hatka Oy:n tietosuojaselosteeseen voit tutustua TÄSTÄ