Ammattihenkilöstö?

Kaikki työssäkäyvät ovat jollain tapaa ammattihenkilöstöä ja myönnetään, että tässä yhteydessä tämän sanan käyttö voi olla harhaanjohtavaa, mutta lue eteenpäin, niin asia selviää.

Hatka haluaa osoittaa tukensa tärkeää työtä tekevälle turvallisuus- ja suojeluhenkilöstölle. Olitpa sitten poliisi, palomies,vartija tai puolustusvoimien kantahenkilökuntaa, olet oikeutettu tähän 10% alennukseen. Ja tämän alennuksen saaminen on melkoisen helppoa:

  1. Rekisteröidy kauppaamme. Jos et halua käyttää rekisteröitymisessä työsähköpostiasi, niin käy mikä tahansa muukin
  2. Lähetä meille työsähköpostistasi posti osoitteeseen info(ÄT)hatka.fi ja kerro, että N.N. rekisteröityi kauppaan ja on alennukseen oikeus. Jos olet vartija, eikä sinulla ole työsähköpostia, skannaa sähköpostin liitteeksi kuva vartija- tai henkilökortistasi. Älä huoli, meillä ei ole mitään intressiä kerätä ihmisten kuvia täysille postiservereille vaan kuvat tuhotaan heti, kun oikeus alennukseen on selvä.
  3. Sitten ei muuta kuin pari klikkausta ylläpidoltamme ja hinnat päivittyvät kohdaltasi. Ilmoitamme, kun tämä on valmis.
  4. Ja eikun ostoksille

Joukkueille

Meille on melkoisen sama, minkä lajin joukkue on kyseessä. Ensimmäisenä nyt tulee mieleen airsoft porukat tai Paintball joukkueet, keille tuotteemme käyvät kuin nakutettu, mutta esimerkiksi Patriot hupparista tulee brodeerattuna aivan loistava tiimihuppari keille tahansa.

Joukkue- ja kimppatilauksen erona on se, että joukkue käyttää esimerkiksi samanlaista takkia. Kimppatilauksessa joku tilaa housut ja joku takin ja kolmas sukat, eikä tämä automaattisesti oikeuta alennukseen.

  1. Päätätte siis porukalla, että meidän joukkue haluaa tuollaisen vaatteen. Jos jotkut haluaa mustan ja toiset oliivin, ei sillä ole meille merkitystä.
  2. Ilmoitatte meille vaikka sähköpostilla mitä haluatte ja me kerromme mitä se maksaa. Alennus määräytyy tilattujen tuotteiden mukaan ja on tyypillisesti 5-15 %.
  3. Tästä se lähtee sitten etenemään ja kohta on tyytväisellä joukkueella uudet hienot vaatteet.

Ja varusmiesten kurssivaatteet luetaan tässä samaan. Jokainen armeijan käynyt on varmasti kuullut kouluttajan kainon pyynnön: "1. joukkue!!!"

9.5.2018 alkaen alennus koskee myös eläkeläisiä

Teimme päätöksen. Saat meiltä aina eläkeläisalennuksen -10%, kunhan osaat seuraavat asiat, jotta alennus onnistuu teknisesti:

- Kirjaudu kauppaan

- Lähetä meille sähköpostina info (at) hatka.fi kuva eläkeläiskortistasi (esim. älypuhelimella) ja kerro, että kirjauduit kauppaan.

- Liitämme sinut aleryhmään ja alennukset näkyvät sinulle aina kun teet ostoksia kauppaan kirjautuneena (kauppa ei pysty muuten laskemaan alennusta).

AsPa on suljettu ke 16.6.2021 - pe 18.6.2021