Taakan kantoapu

Reppu selässä ja menossa. 

Erottelematta sen kummemmin, mistä repusta nyt puhutaan, tuon ilmi yleisellä tasolla Helikon-Texin ja Direct Actionin reppujen miellyttävät puolet. Ihan ykkösenä tulevat rintaremmit ja vyötärölenkit, jotka yhdessä irrottavat repun hartioilta. Kannattaa siis kiristellä hyvin. Tämä keventää taakkaa ja matka taittuu helpommin. Remmeihin voi myös lisätä esimerkiksi vyötärölle molle laajennuksia. Tuollaiseen laajennukseen sujahtaa hyvin esimerkiksi puhelin, karttaa ja kompassi. Laajennuksia saa sisällekin reppuun. Joissakin laukkumalleissa niille on varattu velcropohja, johon voi haluaman laajennuksen (pussukan) kiinnittää. Laajennuksia saa siis repun ulko- ja sisäpuolelle. Molleja saa lisättyä myös pikkulenkkehin, joita noissa repuissa on kiitettävästi tarjolla. 

Selkätuet- ja toppaukset sekä topatut kantohihnat, ai että. Pehmustettu olkahihna on miellyttävä, jakaa sitä paineen tunnetta pidemmällä reissulla. Useimmissa repuissa toiminnallisissa remmeissä ja taskuissa ei ole säästelty, mutta ei ne huvikseen ole olemassa. Kaikille on jokin käyttötarkoitus. Tavaraa on hyvä saada mukaan paljon, mutta turhuudet voi jättää pois reissusta. Useimmissa repuissa juomarakon saa fiksusti sujautettua reppuun ja juomaletkun ulos repun yläosasta, se on valmiiksi jo hollilla oikeassa paikassa. Monissa repuissa on myös veden kestävä kangas Cordura. 

Mukava hommahan on sekin, että laatu ja hinta kohtaavat.

Matilda

Comments

Leave your comment

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu