Veitset ja varusteet

Hatka Helikon-tex veitset ja varusteet

Taulukkona Listana

Laskeva

3 tuote(tta)

 1. Kolmiosainen armeijan linkkuveitsi

  Kolmiosainen armeijan linkkuveitsi

  Vain muutama jäljellä omassa varastossa

  19,90 €

  Kolmiosainen Brittiarmeijan linkkuveitsi, lempinimeltään Churchill. Veitsen robusti design on kestänyt ajan hammasta. Veitsen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Sheepfoot Blade -terä on tehty rankkaan työhön. Lisäksi siinä on purkinavaaja ja piikki köyden työstöön.

  Musta muovinen kädensija on koristeltu timanttikuviolla, joka helpottaa otteen pysymistä. Kahvan täydentää lenkki kiinnitysnyöriä varten. Veitsen eri versiot ovat olleet käytössä palveluksessa tuhansilla sotilailla sitten sen ensiesittelyn 1800-luvulla. 

  ss

  Lue lisää...
 2. Kolmiosainen Brittiarmeijan linkkuveitsi
  34,90 €

  Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu kolmiosainen Brittiarmeijan linkkuveitsi. Veitsen design on kestänyt ajan hammasta. Veitsen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Sheepfoot Blade -terä on tehty rankkaan työhön. Lisäksi siinä on purkinavaaja ja piikki köyden työstöön.

  Veitsen kahvassa on lenkki kiinnitysnyöriä varten. Tämä erinomainen robusti veitsi on muodostunut klassikoksi ja on yhä palveluskäytössä tuhansilla sotilailla ympäri maailmaa. Veitsi on leimattu "Genuine British Army Knife" merkinnällä. 

  ss

  Lue lisää...
 3. Morakniv® - Companion Black Blade - puukko
  23,50 €

  Loistava jokapaikan puukko kaikkeen toimintaan. Ruostumattomasta teräsksestä valmistettu terä on pinnoitettu mustaksi, joka suojaa korroosiolta ja auringon häikäisyiltä. Uritettu lähes luistamaton kahva tekee puukosta miellyttävän ja helpon käsitellä. Valmistaja ruotsalainen Mora of Sweden®.

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

3 tuote(tta)