Sheavoi - FlowCosmetics

Lisää kuvia

Sheavoi - FlowCosmetics
15,40 €

Kärsitkö kuivasta ja kutisevasta ihosta? Tässä loistava tuote sinulle! Sheavoi on täyteläinen voide kuivalle iholle. Voit käyttää sitä koko vartalolle, käsille sekä jaloille. Se toimii myös yövoiteena tai suojavoiteena kasvoille. Olemme myös saaneet sheavoista erinomaista palautetta atoopikko-asiakkailtamme, jotka ovat saaneet tuotteesta apua ihottumiinsa.

Voit käyttää sheavoita:
- Käsien tehohoitona
- Kuiville kyynärpäille
- Kuiville jaloille ja kantapäille
 - Kynsinauhoille ja kynsille
- Atooppiselle iholle
- Huulivoiteena
- Vauvojen ihonhoitoon
- Yövoiteena kasvoille
- Kuivien hiusten latvoihin ja partaan


Sheavoi on peräisin Afrikasta, ja sitä saadaan sheapuun, eli toiselta nimeltään karitepuun tai voipuun pähkinästä. Sheapähkinöiden kerääminen on perinteisesti ollut naisten työtä, ja tänä päivänä sheavoin tuottaminen toimii tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää toimintaa.

FlowCosmetics käyttää luomusertifioitua sheavoita, mikä tarkoittaa sitä, että raaka-ainetta ei ole käsitelty kemiallisilla liuottimilla. Puhdistus on tehty käyttäen hyväksi savea sekä kuumaa vesihöyryä. Jotta saamme tuotteesta pehmeää ja helpommin levittyvää, sulatamme ja vatkaamme sheavoita ennen purkittamista.

Sheavoi on säilöntäaineeton, tuoksuton, väriaineeton ja sen lisäksi 100% luomulaatuinen. Sopii herkälle ja kuivalle iholle sekä vauvojen ihonhoitoon.

Paketin mitat: Halkaisija 5,2 cm, korkeus 5,5 cm, purkki PET muovia. Puhdista (pese) pakkaus käytön jälkeen ja vie muovinkeräykseen. PET muovi on 01 muovi.


>> Lue lisää käyttökokemuksia blogista...

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 2 h ja 17 min kuluessa!

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Butyrospermum Parkii Butter*
* Sertifioitu luomuraaka-aine

Hedelmästä saatava rasva, karitevoi voipuusta.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi sheavoi
Materiaali Ei
Arvostelut