Shampoopala Hamppu Turve- FlowCosmetics

Lisää kuvia

Shampoopala Hamppu Turve- FlowCosmetics
10,80 €

Reissuun lähdössä? Muista hoitaa omat roskasi, älä turhaan kanna kemikaalejakaan luontoon ;)


Harrastatko kesällä järvipesuja saunan yhteydessä mökillä? Tällä palalla et vie järveen, lampeen tai jokeen turhia kemikaaleja. Toimii hyvin myös tuliaisena kun menet jonkun mökille kylään.


Tätä yhtä suosituinta shampoopalaa kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja. Monet asiakkaamme ovat saaneet avun hiuspohjan ongelmiin tämän shampoopalan myötä. Sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa kylmäpuristettua hamppuöljyä, rauhoittavaa nokkosta sekä erityisesti hiuspohjan ongelmille suunnitellun sekoituksen eteerisiä öljyjä. Sopii kaikentyyppisille hiuksille ja lievästi rasvoittuville hiuksille. Jos hiuksesi ovat voimakkaasti rasvoittuvat, kannattaa valita Teepuu shampoopala.


Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi!


Paketin mitat: Leveys 6,8cm, syvyys 3,4cm, korkeus 5 cm, eli pala on siis hivenen pienempi


>> Lue lisää käyttökokemuksia blogista...

Saatavuus: Jälkitoimitetaan 1-2 viikossa


Varastosaldoista
TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

INCI:  Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Sodium Hemp Seedate*, Sphagnum Carex Peat*, Urtica Dioica Herb*,Cassia Angustifolia Herb*, Melaleuca  Alternifolia Leaf Oil,*,Cedrus Atlantica Wood Oil*, Vetiveria Zizanoides Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* , Limonene**

* Sertifioitu luomu raaka-aine

**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

koko 100g

VEGAN

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi pala-hampputurve
Materiaali Ei
Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista