Kataja hiushuuhde - FlowCosmetics

Lisää kuvia

Kataja hiushuuhde - FlowCosmetics
16,90 €

Kati, Hatka: Tästä ei jäänyt tuoksua hiuksiin. Voi käyttää muiden hajusteiden kanssa. Helppo reissussa sillä voi jättää hiuksiin tai huuhdella lyhyellä huuhtelulla pois.


Kiiltoa ja eloa hiuksiin luonnollisesti. Hoitaa ja tervehdyttää erityisesti kutiavaa, näppyläistä, rasvaisuuteen taipuvaista päänahkaa. Tekee hiuksista ryhdikkäät ja kiiltävät. Ehkäisee hiustenlähtöä, puhdistaa hiuspohjaa ja tasapainottaa talineritystä sekä stimuloi hiusten kasvua. Parantaa hiusvärin pysyvyyttä. Huuhtelua voi käyttää vaikka joka pesun jälkeen ja se korvaa hoitoaineen. Tämän luonnollisemmaksi ei hiustenhoito voi enää tulla!

Käytä shampoopalalla pesun jälkeen. Hiushuuhtelu on täydellinen kaveri shampoopalalle. Hiushuuhtelu irrottaa saippuan hiuksista ja palauttaa hiuspohjan ja hiusten luonnollisen ph:n. Suosittelemme huuhtelua erityisesti shampoopalalla pesemistä aloitteleville, koska se nopeuttaa mahdollisesti alkuvaiheessa tulevan tahmaisen reaktion häviämistä hiuksista.

Käyttö: Ravista hiushuuhdetiivistepulloa että uutteet sekoittuvat kunnolla, mittaa 10ml tiivistettä muovipulloon tai kuppiin, lisää 100-200ml lämmintä vettä. Jos hiusten latvat ovat todella kuivat ja vahingoittuneet voit tehdä myös vahvemman seoksen. Lyhyille hiuksille riittää puolet annoksesta. Pese hiukset shampoopalalla, huuhtele hyvin ja pyyhekuivaa ylimääräinen vesi pois. Kaada hiushuuhdetta tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin. Voit huuhtoa hiukset halutessasi kevyesti tai jättää hoidon hiuksiin. Hoito on tehokkaampi jos jätät sen hiuksiisi.


Paketin mitat: Halkaisija 4,5 cm, korkeus 11,5 cm, Purkki PET muovia. Puhdista (pese) pakkaus käytön jälkeen ja vie muovinkeräykseen. PET muovi on 01 muovi.


>> Lue lisää käyttökokemuksia blogista...

Saatavuus: Tilattavissa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 2 h ja 19 min kuluessa!

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

INCI: Pyrus Malus Ferment Filtrate, Rosmarinus Officinalis Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Juniperus Communis Fruit Oil, Glycerin, Mentha Piperita Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Juniperus Communis Extract, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Limonene**, Linalool**

* Sertifioitu luomu raaka-aine

**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi kataja-hiushuuhde
Materiaali Ei
Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista