Vedenpitävät

Hatka Helikon-tex vedenpitävät ja hengittävät kuorivaatteet sekä sadeviitta.

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)

 1. Black
  60,00 €

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin. Nämä laadukkaat ja kestävät ECWCS II Gen housut ovat loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Ne on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuorihousuina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Housujen erityinen kolmikerros kuitu on vedenpitävä, eristävä ja antaa ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  h20waterproofnylonykk

  Lue lisää...
 2. Olive Green
  95,00 €

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin. Tämä laadukas ja kestävä ECWCS II Gen takki on loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Se on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuoritakkina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Takin erityinen kolmikerros kuitu on vedenpitävä, eristävä ja antaa ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Takin Cobra hupussa on kiristysnarut. Itse huppu voidaan taitella kaulukseen ja tasku sulkea tarranauhoilla. Takin vetoketju on kaksisuuntainen ja koko takin mittainen. Kun vetoketju suljetaan ylös asti, takki suojaa jopa käyttäjänsä kasvot. Vetoketjussa on kaksinkertainen suojaläppä, joka voidaan sulkea nepeillä. Takin Raglan-hihoissa on läpälliset taskut, joiden pintaan on kiinnitetty Velcro-alue tunnuksia varten. Kainalon vetoketjut voidaan avata tuuletukseen parantamiseksi. Hihoissa on myös kyynärvahvikkeet ja säädettävät hihansuut. Takissa on kaksi tarranauhalla suljettavaa varustetaskua edessä sekä kaksi piilotaskua rinnassa, joihin pääsee käsiksi takkia avaamatta. Kiristettävä vyötärö estää lumen ja tuulen pääsyn takin alle.
  Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  h2owaterproof

  Lue lisää...
 3. Black
  106,00 €

  Väri: musta

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin.

  Tämä laadukas ja kestävä ECWCS II Gen takki on loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Se on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuoritakkina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Takin erityinen kolmikerroskuitu on vedenpitävä, eristävä antaen ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Takin Cobra hupussa on kiristysnarut. Itse huppu voidaan taitella kaulukseen ja tasku sulkea tarranauhoilla. Takin vetoketju on kaksisuuntainen ja koko takin mittainen. Kun vetoketju suljetaan ylös asti, takki suojaa jopa käyttäjänsä kasvot. Vetoketjussa on kaksinkertainen suojaläppä, joka voidaan sulkea nepeillä. Takin Raglan-hihoissa on läpälliset taskut, joiden pintaan on kiinnitetty Velcro-alue tunnuksia varten. Kainalon vetoketjut voidaan avata tuuletuksen parantamiseksi. Hihoissa on myös kyynärvahvikkeet ja säädettävät hihansuut. Takissa on kaksi tarranauhalla suljettavaa varustetaskua edessä sekä kaksi piilotaskua rinnassa, joihin pääsee käsiksi takkia avaamatta. Kiristettävä vyötärö estää lumen ja tuulen pääsyn takin alle.

  Irrotettava fleecevuori on puseromallinen, joka kiinnitetään takkiin vetoketjulla. Fleecessä on korkea kaulus, kaksi taskua ja kiristysnaru vyötärössä. Vuorta voidaan käyttää myös ilman ECWCS takkia tyylikkäänä fleecepuserona.
  Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Videon takki ei ole vuorellinen versio.
  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  comfort_proofwindnylonykk

  Lue lisää...
 4. US Woodland
  30,00 €

  Tämä kevyt, käytännöllinen ja laadukas poncho on 100% vedenpitävä. Se kuivuu nopeasti ja on valmistettu RipStop materiaalista, joten se on erittäin kestävä. Sen helmassa on kiinnitysrenkaat, joten sitä voidaan käyttää suojana maata vasten. Ponchon voi myös pingottaa suojaksi vaikka puihin. Sivustan neppien ansiosta, sitä voidaan käyttää makuupussin suojana tai jopa laavuna, kun kiinnitetään kaksi ponchoa yhteen. Lisäksi nepeillä voidaan ponchoon tehdä "hihat", joten varusteiden käsittely on helppoa.
  Lue blogi ponchosta sadekatoksena...

  onesize

  Lue lisää...
 5. Brown Grey
  222,00 €

  UF Pro® Eagle Softshell takki on suunniteltu kovaan käyttöön. Se on jokakelin soft shell takki, niin sateiseen kuin viileään keliin.

  UF Pro® Eagle Soft Shell takki on valmistettu korkealuokkaisesta, ePTFE:en pohjaisesta materiaalista. Se on hengittävä, tuulenpitävä ja se kestää vettä. Sen monet taskut pohjaavat tyypilliseen Striker takin taskujen sijoitteluun ja se tarjoaakin erittäin käytännönläheisen säilytyskapasiteetin kaikille tärkeille varusteillesi.

  UF Pro® Eagle Softshell takki tarjoaa ennennäkemätöntä käyttömukavuutta jopa raskasta reppua kannettaessa. Sen olkapäissä on erilliset air/pac® lisäosat, jotka pehmustavat mukavasti ja estävät kylmäsiltojen muodostumista.

  UF Pro® Eagle Softshell takin vedenpitävä ja hengittävä huppu voidaan piilottaa kaulukseen. Sen Hood/Harness teknologia tarjoaa miellyttävää ja toimivaa suojaa sateelta.

  airpac HoodHarness windproof waterrepellent

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)