Tuulenpitävät

Hatka Helikon-tex ja UF Pro tuulenpitävä vaatetus. Toiminnalliset ja järkevästi suunnitellut takit ulkoiluun sekä ammattikäyttöön.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Helikon-Tex® - Classic Army Windblocker Fleece -takki
  86,00 €

  Miellyttävä ja lämmin Classic Army Windblocker Fleece on tehty laadukkaasta ja vahvasta polyesteristä ja siinä on erikoinen kolmikerros kuitu, joka hengittää, eristää ja antaa hyvän suojan tuulta vastaan. Samalla se kuitenkin haihduttaa kosteutta käyttäjänsä iholta. Se suljetaan kestävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla ja se ylettyy takin korkean kaulukse yläreunaan saakka. Takissa on myös huppu, joka voidaan kääntää kaulukseen kun sitä ei käytetä.Kaikki sen kaksi sivutaskua ja rintatasku suljetaan vetoketjulla. Vahvistetut kyynär- ja olkapäät sekä säädettävät hihansuut ja helma.

  windblockerwindykk

  Lue lisää...
 2. Navy Blue
  125,00 €

  Helikon-Tex® Windblocker vuoren ansiosta takki suojaa tuulelta todella hyvin. Takki on päällystetty Teflon® DuPont™ kalvolla, joka suojaa lialta ja vedeltä. Huppua voidaan säätää helposti rintataskuissa olevien nyörien avulla. Takkiin on sisällytetty kolme piilotettavaa ID panelia, jotka voidaan helposti kääntää tarvittaessa esiin. Tyhjät ID panelit, joihin on helppo brodeerata tai painaa tarvittavat tekstit, toimitetaan takin mukana. Quick Side Access™ (QSA™) on uniikki toiminto, jolla päästään helposti ja nopeasti käsiksi varustevyön tarvikkeisiin. Kiitos ergonomisen toteutuksen, pääset käsiksi aseeseen, lamauttimeen tai mihin tahansa varusteeseen yhdellä sujuvalla liikkeellä. Tämä parantaa suuresti reagointiaikaasi hätätilanteessa. Lisäksi takki on siviilitakin näköinen, mikä edesauttaa kaupunkiympäristössä suoritettavia työtehtäviä.

  Lue lisää blogista...

  utl4waysharkskinteflonwindblockerdwrhiddenqsaykkwj

  Lue lisää...
 3. Foliage
  123,00 €

  Gunfighter on kevyt ulkokerrostakki, jolla saat maksimaalisen suojan tuulta kevyttä sadetta ja likaa vastaan. Tämä kaikki saadaan aikaan vain käyttämällä Helikon-Tex® Windblocker kalvoa ja DuPont™ Teflon® pinnoitetta. Se on suunniteltu nimenomaan turva- ja sotilashenkilöstön tarpeisiin. Takin ulkopinta pysäyttää tuulen, veden ja lian päästäen kuitenkin kosteuden ulos. Samalla kevyt fleecevuori antaa lisälämpöä. Kauluksen sisään tailteltavaa huppua voidaan helposti säätää rintataskuihin päättyvillä nyöreillä. Keveydestään huolimatta huppu antaa päälle juuri sen tarvitseman lisämukavuuden märissä ja tuulisissa olosuhteissa. Nerokkaan taskujen sijoittelun ansiosta tarvikkeisiin päästään käsiksi hyvin erilaisissa kehon asennoissa. Vahvistetut ja tilavat kyynärpäät mahdollistavat käsien vapaan liikkuvuuden. Olkavarsissa Velcro-paneelit merkeille.
  Gunfighter on monipuolinen ja mukava takki aktiiviseen toimintaan kylmiin sekä kosteisiin olosuhteisiin.

  4waysharksinteflonwindblockerwbykk

  Lue lisää...
 4. Alpha Green
  59,00 €

  Minimalistisen painonsa ansiosta, Helikon-Tex® Windrunner kevyt tuulitakki on loistava jokapaikan vaate, jota voit kantaa aina mukanasi. Höyhenenkevyt nailon kangas on erittäin tiukkaa kudosta, mikä antaa suojan tuulta vastaan. Lisäksi siinä on hyvä ja helposti uudistettava vedenkestävä pinnoite.

  Windrunner on täydellinen valinta urheilullisiin aktiviteetteihin, kuten juoksuun ja lenkkeilyyn, sillä kainaloiden verkkoaukot ja miehustan verkkotaskut varmistavat ilman kierron.

  Windrunner toimii hyvin myös kylmällä säällä. Sen voit pukea lämpimän fleece takin päälle suojaksi tuulelta ja kevyeltä sateelta, jolloin se estää kehon omaa lämpöä karkaamasta.

  Katso TOINEN esittelyvideo (pureeko hyttyset läpi... Hatkan Vlogi)...

  teflondwrnylonykk

  Lue lisää...
 5. Brown Grey

  Normaali hinta: 188,00 €

  Special Price 169,00 €

  UF Pro® - Delta AcE Plus -takki on suunniteltu kylmissä ja tuulisissa olosuhteissa tehtäviin äärimmäisen fyysisiin aktiviteetteihin. Huonoimmissa mahdollisissa olosuhteissa UF Pro® - Delta AcE Plus -takki tarjoaa loistavaa mukavuutta, maksimaalista tuulensuojaa ja vedenkestävää lämpövuorausta.

  Jotta saataiisin luotettavasti suojattua lämpöherkät käsivarret, on UF Pro® - Delta AcE Plus -takin hihat vuorattu lämpöä eristävällä G-Loft -vuorella. Lisäsuojaa säältä tuo pysyvästi vettä kestävä ja tuulenpitävä ulkokuori. UF Pro® - Delta AcE Plus -takin kyljet ja yläselkä on valmistettu COCONA® Inc 37.5™ mikrofleecestä. UF Pro® - Delta AcE Plus -takki antaa luotettavaa suojaa viimalta. Suoja kylmää tuulta vastaan on saatu aikaan kaksikerros Nylon Ripstop kankaan PU-kalvolla ja COCONA® Inc 37.5™ mikrofleece vuorella.

  Paras mahdollinen ilmankierto ja kosteuden siirto on saatu aikaan UF PRO® Air/Pac® lisäosilla, jotka on sijoitettu yläselkään ja olkapäihin. Lisäksi nämä estävät kylmäsillan muodostumisen jopa raskaiden kantamusten kanssa. Kun ylläsi on UF Pro® - Delta AcE Plus -takki, voit tuntea olosi mukavaksi jopa kaikkein kovimmissa harjoitteissa ja kaikkein surkeimmissa sääolosuhteissa.

  airpac Hybrid Design windproof Thermal Insulation Moisture Management waterrepellent

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2