Muut

Muut päähineet. Pipot, huivit jne

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Coyote Brown
  29,75 €

  Kevyt ja hengittävä Direct Action® Palolta suojaava Balaclava kasvojen ja kaulan suojaksi. Suojaa lyhytkestoisilta asltistuksilta liekkejä vastaan.

  Lue lisää...
 2. Coyote Brown
  21,00 €

  Direct Action® Tuubihuivi on suunnitelty erityisesti sotilas- ja suojeluhenkilöstölle. Tämä taktinen huivi on kevyt ja hengittävä, mikä tekee siitä loistavan hankinnan myös metsästäjille ja ulkoiluintoilijoille.

  Lue lisää...
 3. Olive Green
  6,00 €

  Kevyt ja hengittävä balaclava kasvojen suojaamiseksi ja peittämiseksi. Kankaassa on käytetty osaksi Lycra®a, joten balaclava seuraa hyvin kasvojen muotoja. Lisäksi aukon leikkaus mahdollistaa nenän ja suun paljastamisen tarvittaessa.

  onesize

  Lue lisää...
 4. Coyote Brown
  14,90 €

  Kylmän ilman Balaclava on suunniteltu tuomaan lisälämpöä erittäin kylmiin olosuhteisiin. Materiaali siirtää hikeä ulospäin, joten olosi on kevyempi ja kuivempi. Samalla kehosi oma lämpö pitää sinut lämpöisenä. Käytetty materiaali (Spandex) muotoutuu kasvojesi muotoon täydellisesti. Balaclavan aukko mahdolistaa nenän ja suun paljastamisen tarpeen niin vaatiessa.

  coldonesizecomfortdry

  Lue lisää...
 5. Navy Blue
  8,00 €

  Tämä mukava ja kevyt Watch Cap -tyylinen pipo on pakollinen varuste kylmille ilmoille. Erikoishieno nukkaamaton fleece takaa suojan kylmää vastaan. Tämän pipon yksikertainen malli tekee siitä yleismaailmallisen päähineen. Taittelemattomana peittää hyvin korvat ja niskaa. Ylöskäärittynä särmemmän ja sotilaallisemman näköinen. Varoitus: Fleece palaa helposti.

  onesize

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2