Pitkät housut

Hatka Helikon tex pitkät housut

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 21

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Camogrom
  94,00 €

  Joillekin tuotteille tulee ikään kuin oma kulttinsa. Tuottaja, joka tuottaa tuotteen, jota seuraa tyytyväinen joukko asiakkaita: tämä ei ole tuottajalle pelkästään suunnaton ilo vaan myös osoitus siitä, että tuotteen kohdalla on osuttu oikeaan.
  Koska UTP housu on ollut hyvin suosittu, on Helikon-Tex tuottanut housuista uuden version - Urban Tactical Flex® housun. Housun perusajatus on sama kuin alkuperäisessä UTP housussa, mutta siihen on lisäksi tehty joitakin merkittäviä parannuksia. Tärkein muutos on kangas, joka housussa on elastaaniton NyCo. Tämä on tunnetusti yksi parhaimmista ja kestävimmistä vaatekankaista, joita markkinoilla tällä hetkellä on saatavilla. Säilyttääkseen käyttäjänsä vapauden liikkeeseen olemme päättäneet lisätä VersaStretch® elastisen kangaspaneelin housun haaroihin ja vyötärön yläosaan takapuolelle. Housujen leikkaus ja taskut ovat edelleen sijoiteltu niin kuin aiemminkin. Housujen siviilimäinen ilme on säilytetty. Samalla housuissa on säilytetty täysi taisteluhousujen toiminnallinen puoli, mukaan saa edelleen taktista varustusta. Leveät vyölenkit mahdollistavat 50 mm leveän vyön käytön, mukaan lukien kaikki Helikon-Tex vyöt, kuten: EDC, UTL ja Cobra.
  Taskujen järkevän asettelun ansiosta mukana kulkevaa välineistöä voidaan sijoittaa lähelle omaa keskimassaa vyötärön ja lantion ympärille. Etu- ja takataskujen reunat ovat vahvistetut kestämään jatkuvampaakin liikettä niin, että esimerkiksi taskulamppu pysyy mukana menossa. Kaksi velcrolla kiinnittyvää etutaskua ovat tarpeeksi suuret vaikkapa älypuhelimelle - tai jopa AR/AK lippaille. Reisillä vetoketjulla suljettavat taskut näyttävät litteiltä, mutta niihin mahtuu helposti mukaan vaikkapa pieni EA- pussukka tai vaikka lompakko. Mittojen mukaan tehdyt sisätaskut polvissa on suunniteltu UTL housun matalaprofiilisuojaa varten. Housuissa on kolmea eri kangasta, nämä housut sopivat erinomaisesti niin vapaa-ajan käyttöön kuin työhousuiksikin.

  Lue lisää...
 2. UCP
  42,00 €

  Nämä laadukkaat kestävät ja mukavat Army Combat Uniform (ACU) reisitaskuhousut ovat ensiluokkainen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Niissä on eteenpäin kallistetut cargo-taskut, jotka voidaan sulkea elastisella nauhalla ja tarranauhalla. Housuissa on lisäksi kaksinkertainen kangas polvissa ja takamuksessa sekä tarranauhalla suljettavat taskut polvisuojille. Tämä ympärimaailmaa suosittu housumalli on käypä asevoimien kantahenkilökunnalle ja kadeteille. Ideaali valinta softaajille, paintball pelaajille sekä metsästykseen ja kalastukseen.

  pads

  Lue lisää...
 3. US Woodland
  35,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. BDU eli Battle Dress Uniform housut ovat yksi perinteisin (klassisin) reisitaskuhousumalli. Alunperin housu on tehty Yhdysvaltain armeijalle, mutta se on levinnyt käyttöön laajalti maailmalla. Malli on ollut erityisesti armeija- ja poliisihenkilöstön suosima. Housujen yksinkertainen malli ja hyvä istuvuus miellyttää käyttäjiä. Housut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arjessa ja työssä. Housujen vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme BDU housut väristä riipuen joko Cotton Ripstop tai Polycotton Ripstop kankaalla. Jos haluat nimenomaisesti jomman kumman, niin jätä viesti tilauksen yhteydessä kassalle.

  waist_adjust

  Lue lisää...
 4. PenCott™ GreenZone
  45,90 €

  CPU® (Combat Patrol Uniform®) puku perustuu Puolan armeijan wz.2010 uniformuun. Housuissa on kymmenen taskua, takamus on vahvistettu ylimääräisellä kerroksella ja lisäksi polvet ovat vahvistetut ja niissä on taskut suojille. Vyötäröä voidaan säätää sivulla olevilla nauhoilla.
  Lue lisää blogista...

  Huomioithan PenCott™ ja A-TACS® camojen korkeamman hinnan.

  waist_adjustpads

  Lue lisää...
 5. Black
  60,00 €

  Hyvä tuote, mutta ei enää saatavilla muuta kuin pari väriä yksittäisinä hajakokoina silla tuotteen valmistu on lopetettu tältä erää.

  Extended Cold Weather Clothing System (ECWCS) on United States Army Natick Soldier Research, Development and Engineering Centerin 1980-luvulla kehittämä vaatetusjärjestelmä vaativiin olosuhteiin. Nämä laadukkaat ja kestävät ECWCS II Gen housut ovat loistava valinta kaikkiin sääolosuhteisiin. Ne on kehitetty käytettäväksi kerrospukeutumisessa kuorihousuina yhdessä erilaisten alus- ja välikerrosten kanssa. Näin saadaan erittäin lämmin ja vedenpitävä vaatetus. Housujen erityinen kolmikerros kuitu on vedenpitävä, eristävä ja antaa ideaalisen suojan tuulelta samalla kuitenkin poistaen kosteuden iholta ja alemmilta vaatekerroksilta. Täydellinen valinta poliisi- ja asevoimille, turvallisuus- ja ensivastehenkilöille, kalastukseen metsästykseen ja moneen muuhun ulkoharrastukseen.

  Tiedoksi: ECWCS tuotanto loppuu. Informoimme jos tilanne muuttuu. Tälä hetkellä saa hyin enää värejä musta ja oliivi, muista väreistä on enää hajakokoja.

  h20waterproofnylonykk

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 21

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5