Fleece takit

Hatka Helikon-tex fleecetakit moneen lähtöön. Paksut ja lämpimät kaksikerrosfleecet Liberty ja Patriot ovat kestosuosikkeja vuosien ajalta. Defender on QSA eli Quick Side Access fleece ammattilaiselle, jonka pitää päästä varustevyölle käsiksi. Grid ja Army Classic taas ovat käyttössä hyviä sellaisenaan tai kevyempiä lisäkerroksia kevääseen ja syksyyn sekä siistejä sisätakkeja vaikkapa toimistoon.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. Coyote Brown
  59,95 €

  Tämä on Alpha Grid Fleece takin paranneltu versio. Takki on Urban Tactical Line® malliston peruseristekerros, jota voidaan yhdistää kaikkiin kuorivaatteisiin, olipa kyse sitten Soft- tai HardShell kuoresta. Takkia voi käyttää pelkiltäänkin. Kevyenä ja helposti pakkautuvana Alpha takki mahtuu mukaan reppuun tai erilliseen pussukkaan ollen helposti saatavilla. Verkkovuori parantaa käsittelyä ja on mukava iholla.

  utlgridykk

  Lue lisää...
 2. Olive and Black
  44,50 €

  Miellyttävä ja lämmin Classic Army Fleece on tehty laadukkaasta ja vahvasta polyesteristä. Se suljetaan kestävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla ja se ylettyy takin korkean kauluksen yläreunaan saakka. Kaikki sen kaksi sivutaskua ja rintatasku suljetaan vetoketjulla. Vahvistetut kyynär- ja olkapäät sekä säädettävät hihansuut ja helma.

  300gfleece

  Lue lisää...
 3. Helikon-Tex® - Classic Army Windblocker Fleece -takki
  86,00 €

  Miellyttävä ja lämmin Classic Army Windblocker Fleece on tehty laadukkaasta ja vahvasta polyesteristä ja siinä on erikoinen kolmikerros kuitu, joka hengittää, eristää ja antaa hyvän suojan tuulta vastaan. Samalla se kuitenkin haihduttaa kosteutta käyttäjänsä iholta. Se suljetaan kestävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla ja se ylettyy takin korkean kaulukse yläreunaan saakka. Takissa on myös huppu, joka voidaan kääntää kaulukseen kun sitä ei käytetä.Kaikki sen kaksi sivutaskua ja rintatasku suljetaan vetoketjulla. Vahvistetut kyynär- ja olkapäät sekä säädettävät hihansuut ja helma.

  windblockerwindykk

  Lue lisää...
 4. Coyote
  52,00 €

  Cumulus on raskaaseenkin käyttöön tarkoitettu fleece, jossa on kyynärpää ja olkapää vahvikkeet, tilava huppu lipalla, suuret verkolliset sisätaskut ja sivutaskut normipaikoilla. Universaali malli, joka on käytännöllinen ja mukava pitää.

  Takki sopii niin tavan ulkoilijoille ja ulkoilmaharrastajille kuin vaikka raksamiehille töihinsä työvaatteiden - tai liivin alle. Olkapää vahvikkeiden ansiosta takki ei kulu heti puhki, vaikka olalla olisi reppu tai lankku kannossa. Fleeceä takissa on 320g neliöllä eli fleecen paksuus on hiukan alempi kuin Libertyllä ja Patriotilla (390g neliöllä) eli mikään vimpula takki ei ole. Takin taskujen asettelu on tavanomaisempi ja niitä on vähemmän. Kahteen suuntaan aukeava vetoketju helpottaa pääsyä esimerkiksi vyölle ilman, että koko vetoketju pitää avata.

  Lue lisää blogista, Cumulus fleece >>

  Lue lisää...
 5. Black
  65,00 €

  Defender palvelusfleece on saatavana vain mustana. Tämä vaate on tarkkaan suunniteltu turvallisuushenkilöstölle. Takissa on piilotettavat ID-panelit edessä ja selässä. Toisessa rintataskussa sekä selässä on Velcro, johon voi teetättää tunnistetarrat. Rintataskuista toisessa on muovitasku, johon saa ID kortin. Lisäksi takissa on neljä taskua, kyynär- ja olkapäävahvikkeet. Takissa oleva Quick Side Access™  mahdollistaa helpon pääsyn varustevyö tarvikkeisiin.

  Quick Side Access™ (QSA™) on uniikki toiminto, jolla päästään helposti ja nopeasti käsiksi varustevyön tarvikkeisiin. Kiitos ergonomisen toteutuksen, pääset käsiksi aseeseen, lamauttimeen tai mihin tahansa varusteeseen yhdellä sujuvalla liikkeellä. Tämä parantaa suuresti reagointiaikaasi hätätilanteessa. Lisäksi takki on siviilitakin näköinen, mikä edesauttaa kaupunkiympäristössä suoritettavia työtehtäviä. Mikä on Quick Side Access? Katso video Cougar takista.

  HUOM: Toinen virhe katalogissa on Velcro -laatat hihoissa ja rintamuksessa. Näitä ei ole, kuten kuvastakin näkyy.

  Lue lisää blogista...

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 8

Sivu:
 1. 1
 2. 2