Alusasut ja sukat

Hatka Helikon-tex ja UF Pro alusasut ja sukat. Alusasu ja väliasu yhdessä ovat tehokas ja toimiva ratkaisu. Liikkuessasi pysyt lämpimänä, vaikka vaate kastuisi hikoillessa. Puuvilla ja fleece alusvaatteet pitävät kosteuden, mikä kylmettää. Tekninen alusasu on hengittävä, pysyy kuivan oloisena ja lämpimänä sekä kuivuu nopeasti. Näitä pidät taktisten asujen tai vaikka reisitaskuhousujen alla. Miellyttävä koostumus alusasussa ei saa aikaan ahdasta tuntemusta liikapukeutumisesta.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 1. White
  19,00 €

  Nämä kestävät ja paksut sukat on valmistettu luonnollisen villan ja lycran sekoitteesta. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden, lämmön ja parhaan mahdollisen suojan jaloille jopa pitkällä sekä intensiivisellä käytöllä. Laadukas luonnon villa ei ärsytä ihoa ja on pehmeä. Villa luonnostaan estää hajua tuottavien bakteerien kasvua. Villa imee itseensä vähemmän vettä, mikä kontrolloi kosteuden haihtumista. Kaiken lisäksi haihduttaessaan kosteutta iho ei viilene jolloin optimaalinen lämpötila pysyy oli sää mikä hyvänsä. Villahan lämmittää kastuessaankin.
  Lycran ansiosta (3%), sukat ovat joustavat pitkänkin käytön jälkeen ja ne sopivat jalkaan täydellisesti. Sukat ovat täydelliset moneen ulkoliikuntaan viileässä säässä. Ne pitävät jalat lämpiminä ja virkeinä syksyllä sekä talvella, kiitos villan loistavien lämpöominaisuuksien. Tämän lisäksi sukat toimivat hienosti keväisin, tarjoten jaloille  vastaavasti taas viileyttä ja kuivuutta.
  Tämän vuoksi näitä villasukkia voi varauksetta suositella kaikille vaeltajille ja metsässäliikkujille, sekä kalastajille ja metsästäjille. Nämä toimivat myös kotioloissa jalan lämmittimänä, vaikka ei mihinkään liikkuisikaan. Jos vaimo, tyttöystävä tai sinä olet "vilukissa", niin nämä lämmittävät.
  Peseminen: Jos paksusta langasta tehdyn sukan laittaa pesukoneeseen, niin tuloksena on paksumpi ja hiukan pienempi sukka. Villan ominaisuuksiin kuuluu se, että se hylkii likaa. Sukkia voikin tuulettaa. Kun sukka pitää pestä, niin se kannattaa tehdä haaleassa vedessä hellästi puristellen ja villanpesuaineella (pese esimerkiksi samalla kun käyt suihkussa). Tavallinen pesuaine on voimakkaasti likaa poistavaa ja tekee pesuvedestä emäksisen. Väärä pesuaine saattaa heikentää värjätyn villasukan lankaseosta niin, että lanka heikkenee ennen aikojaan ja katkeilee. Villalle hyvä pesuaine on neutraali pesuaine. Kun peset vaatteesi oikein, niin pidennät niiden käyttöikää.

  Koot: 8 = 42 , 9 = 43 , 10 = 44 , 11 = 45

  wool

  Lue lisää...
 2. Black
  35,00 €

  U.S. Army Natick Soldier Center (NSC) Gen.III tekninen alusasu (taso 1). Nopeasti kuivuva ja kevyt asu, joka lämmittää talvella ja antaa kesällä viileän ja kuivan tunteen. Tunnet olosi mukavaksi ja kuivaksi kesken rankimmankin suorituksen. Sen erikoiskudos siirtää kosteuden välittömästi asun ulkopinnalle ja laajentaa huomattavasti haihduttavaa pinta-alaa. HUOM! Asut myydään kokonaisina setteinä.
  Lue lisää blogista...
  Hajut pois pyykkietikalla, teknisen vaatteen peseminen... Lue lisää. 

  quickdry

  Lue lisää...
 3. Black
  14,00 €

  Näiden huippulaatuisten kevyiden sukkien kuiturakenne on tarkkaan suunniteltu ja sen anatominen muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden, ilmanvaihdon sekä parhaan mahdollisen suojan jaloille jopa kaikkein rankimmissa olosuhteissa. Täydelliset moneen ulkoliikuntaan. Erityisesti vaeltajille ja muille luonnossaliikkujille, mutta myös kalastajille ja metsästäjille. Jos joudut ammattisi takia käyttämään kenkiä koko päivän, niin tässä on ykkösvaihtoehtosi.

  coolmax

  Lue lisää...
 4. Black
  15,00 €
  Näiden huippulaatuisten kevyiden sukkien kuiturakenne on tarkkaan suunniteltu ja sen anatominen muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden, ilmanvaihdon sekä parhaan mahdollisen suojan jaloille jopa kaikkein rankimmissa olosuhteissa. Täydelliset moneen ulkoliikuntaan lämpimissä olosuhteissa. Erityisesti vaeltajille ja muille luonnossaliikkujille, mutta myös kalastajille ja metsästäjille. Jos joudut ammattisi takia käyttämään kenkiä koko päivän, niin tässä on ykkösvaihtoehtosi. Lue lisää...
 5. Olive Green
  29,00 €

  Tämä Helikon-Tex tekninen T-paita on valmistettu termoaktiivisesta polyesteristä. Sen TopCool teknologia pitää käyttäjänsä olon kuivana ja viileänä. Paita on varustettu kahdella olkavarsitaskulla ja Velcro paneeleilla, joten sen personointi on helppoa.
  Teknisen T-paidan peseminen ja hajuhaittojen välttämien, lue blogista...

  utltop cool

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 9

Sivu:
 1. 1
 2. 2