Tilaa RSS-syöte

Vaatteet

Hatka Helikon-tex vaatteet, kerroksia yhdeltä valmistajalta. Kun ostat esimerkiksi fleecen, niin sitä voi pitää pelkästään tai toisen takin alla. Takkeja löytyy Soft Shellinä, Shark Skininä, ECWCS:nä, toppatakkina Level 7 tai Husky jne. Malamute-toppaliivikin löytyy valikoimasta. Toppaliiviä pidät sellaisenaan, fleecen päällä tai kuoritakin alla tuomassa lisälämpöä. Housujen kohdalla alle tulee esimerkiksi alusasu, väliasu, housut (reisitaskuhousja on eriliaisia) ja päälle kuorihousut, kuten esimerkiksi ECWCS - housut. Tekninen kerrospuketuminen on toimivaa säässä sään mukaan. Pysyt lämpimänä, vaate antaa sinun liikkua, se siirtää kosteutta sisältä ulos, on hengittävä ja housuista sekä takeista löydät taskutoimintoja eri tarkoituksiin. Katso kerrospukeumisen ohje: Kerrospukeutuminen

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 126

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Coyote Brown
  29,75 €

  Kevyt ja hengittävä Direct Action® Palolta suojaava Balaclava kasvojen ja kaulan suojaksi. Suojaa lyhytkestoisilta asltistuksilta liekkejä vastaan.

  Lue lisää...
 2. Coyote Brown
  21,00 €

  Direct Action® Tuubihuivi on suunnitelty erityisesti sotilas- ja suojeluhenkilöstölle. Tämä taktinen huivi on kevyt ja hengittävä, mikä tekee siitä loistavan hankinnan myös metsästäjille ja ulkoiluintoilijoille.

  Lue lisää...
 3. GHILLIE Fiber Yarns - kuitulankasetti, metsä
  14,50 €

  Sarja synteettistä juuttilankaa röllipuvun naamioinnin paranteluun. Tällä sarjalla pystyt naamioimaan niin asusteet, kuin varusteesikin, kuten aseen, hatun tai repun. Useammalla setillä pystyt muuttamaan maastopukusi kokonaiseksi röllipuvuksi.

  Värit on valittu siten, että ne sopivat hyvin useimpiin metsäympäristöihin. Polyesterinarut eivät syty niin helposti kuin luonnon juutti, eivät ime kosteutta eivätkä kerää hajuja tai hometta.

  Lue lisää...
 4. Coyote Brown
  131,00 €

  Mojave aavikkokengän rakenne on muokattu korkean lämpötilan aavikkokäyttöön ja -ympäristöön. Coolmax® vuori pitää jalan kuivana ja viileänä raskaan liikunnan aikana. Vibram® kengänpohja antaa tukevan ja vakaan otteen liukkaassa ja/ tai epätasaisessa maastossa. Suljettu rakenne estää likaa ja hiekkaa pääsemästä sisään kenkään.

  corduraqflexvibramcoolmax

  Lue lisää...
 5. UCP
  42,00 €

  Nämä laadukkaat kestävät ja mukavat Army Combat Uniform (ACU) reisitaskuhousut ovat ensiluokkainen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Niissä on eteenpäin kallistetut cargo-taskut, jotka voidaan sulkea elastisella nauhalla ja tarranauhalla. Housuissa on lisäksi kaksinkertainen kangas polvissa ja takamuksessa sekä tarranauhalla suljettavat taskut polvisuojille. Tämä ympärimaailmaa suosittu housumalli on käypä asevoimien kantahenkilökunnalle ja kadeteille. Ideaali valinta softaajille, paintball pelaajille sekä metsästykseen ja kalastukseen.

  pads

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 126

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5