Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Hatka ay (Y-tunnus: 2692726-9)
Opintie 56
42300 Jämsänkoski

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Toni Lahtinen
Puhelin +358 40 545 9123
Sähköposti toni.lahtinen[at]hatka.fi

REKISTERIN NIMI

Hatkan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Hatkan asiakkaaksi tai ostanut Hatkasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Hatkan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Hatkan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Hatkan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Hatkalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Hatkan asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu[at]hatka.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

TARKASTUSOIKEUS

Ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjään sinulla on oikeus tarkistaa mitä tietoja sinusta rekisterissä on. Huomioithan, että tässä tapauksessa sinun tulee todistaa meille henkilöllisyytesi.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Hatkan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Hatkan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Hatkan salasanasuojatulla palvelimella.

KUINKA KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ

Eväste on pieni tiedosto, joka kysyy luvan tulla talletetuksi tietokoneesi kiintolevylle. Kun annat luvan, eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä ja ilmoittaa sinulle, kun vierailet tietyllä sivulla. Evästeet mahdollistavat sovellusten käsittelevän sinua yksilöllisesti. Sovellukset voivat muuttaa toimintaansa tarpeitesi ja kiinnostustesi mukaan keräten ja muistaen tietoa mieltymyksistäsi.

Käytämme verkkoliikennettä tallentavia evästeitä tarkkailemaan, millä sivuilla käydään eniten. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkoliikenteen tietoa ja voimme parantaa sivustoamme ja muokata sitä asiakkaan tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisissa tarkoituksissa ja tiedot poistetaan järjestelmästämme sen jälkeen.

Yhteenvetona, evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, mahdollistaen meidän tarkastella mitkä sivut ovat mielestäsi hyödyllisiä ja mitkä taas ei. Eväste ei missään tilanteessa anna meille pääsyä koneellesi tai tietoihisi, joita et ole halunnut jakaa. Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletuksena, mutta voit usein muokata selaimesi asetuksia ja hylätä evästeet. Tämä tosin voi estää sinua saamasta sivustosta kaiken hyödyn.

Keräämiemme evästeiden perusteellisen listan löydät täältä .

LINKIT TOISILLE VERKKOSIVUILLE

Verkkosivumme saattaa sisältää likkejä toisille kiinnostaville sivuille. Kun seuraat ulkoista linkkiä, sinun pitää huomioida, etteä jos poistut sivultamme, ei meillä ole vastuuta näistä sivuista. Siksipä emme ole vastuussa myöskään ulkoisten sivujen suojauksesta ja yksityisyyden suojasta. Nämä yksityyisyyden suojan säännöt eivät välttämättä päde, vaan heillä on omansa. Neuvomme olemaan varovainen ja etsimään yksityisyydensuojasäännöt kyseisiltä verkkosivuilta.