Helikon-Tex®

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 74

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. UCP
  42,00 €

  Nämä laadukkaat kestävät ja mukavat Army Combat Uniform (ACU) reisitaskuhousut ovat ensiluokkainen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Niissä on eteenpäin kallistetut cargo-taskut, jotka voidaan sulkea elastisella nauhalla ja tarranauhalla. Housuissa on lisäksi kaksinkertainen kangas polvissa ja takamuksessa sekä tarranauhalla suljettavat taskut polvisuojille. Tämä ympärimaailmaa suosittu housumalli on käypä asevoimien kantahenkilökunnalle ja kadeteille. Ideaali valinta softaajille, paintball pelaajille sekä metsästykseen ja kalastukseen.

  pads

  Lue lisää...
 2. UCP
  42,00 €

  Tässä kestävässä ja mukavassa ACU takissa on Mandarin -tyylinen kaulus, jota voidaan pitää pystyssä tai se voidaan taittaa alas. Takissa on selkähalkio, vetoketju- ja Velcrosuljenta, joten sen istuvuus on hyvä. Kallistetuissa rintataskuissa, hihansuissa ja kyynärsuojataskuissa on Velcro. Lisäksi vasemmassa kyynärvarressa on kolmiosainen kynätasku ja takista löytyy useita Velcropohjia merkkien kiinnittämiseksi. Kyseinen laadukas takkimalli on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Se on hyvä valinta asevoimien henkilökunnalle ja kadeteille, softaajille, paintball pelajille ja metsästykseen, kalastukseen sekä kaikkeen ulkoliikuntaan.

  pads

  Lue lisää...
 3. Coyote Brown
  59,95 €

  Tämä on Alpha Grid Fleece takin paranneltu versio. Takki on Urban Tactical Line® malliston peruseristekerros, jota voidaan yhdistää kaikkiin kuorivaatteisiin, olipa kyse sitten Soft- tai HardShell kuoresta. Takkia voi käyttää pelkiltäänkin. Kevyenä ja helposti pakkautuvana Alpha takki mahtuu mukaan reppuun tai erilliseen pussukkaan ollen helposti saatavilla. Verkkovuori parantaa käsittelyä ja on mukava iholla.

  utlgridykk

  Lue lisää...
 4. Black
  32,90 €

  Eurooppalainen patentti No. 002759688-0001

  Helikon-Tex® Bandicoot on keskikokoinen vyölaukku, joka tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia pienessä paketissa. Käyttäjän on helppo vaihtaa soljen puolta vasenkätiseksi tai jopa irroittaa vyön kokonaan. Sisuksen osiointi voidaan poistaa tarvittaessa Velcro kiinnityksen ansiosta. Neljä taskua on tarpeeksi, jotta saat mukaasi henkilökohtaiset tarvikkeesi, lääkkeesi tai tuulitakin. Helikon-Tex® Bandicoot vyölaukun "siipiin" voit kiinnittää PALS/MOLLE pussukoita tai muita lisäosia.

  Urban LineCorduraMolle/Pals yhteensopivaDuraflexYKKVasen- ja Oikeakätisille

  Lue lisää...
 5. US Woodland
  35,00 €

  BDU malliset asusteet ovat alansa suosituimpia ympäri maailman. BDU eli Battle Dress Uniform housut ovat yksi perinteisin (klassisin) reisitaskuhousumalli. Alunperin housu on tehty Yhdysvaltain armeijalle, mutta se on levinnyt käyttöön laajalti maailmalla. Malli on ollut erityisesti armeija- ja poliisihenkilöstön suosima. Housujen yksinkertainen malli ja hyvä istuvuus miellyttää käyttäjiä. Housut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arjessa ja työssä. Housujen vyötäröä voidaan helposti säätää kahdella 2x5cm nauhalla. Nauhoissa on metallisoljet.

  HUOM! Verkkokaupan kautta tilattaessa, toimitamme BDU housut väristä riipuen joko Cotton Ripstop tai Polycotton Ripstop kankaalla. Jos nimenomaisesti haluat Polycotton Twill kankaan, otathan yhteyttä jotta saamme haluamasi tuotteet toimitettua. Twill kankaisessa on saatavilla vain värit musta ja oliivi, niissä saattaa olla myös pidempi toimitusaika.

  waist_adjust

  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

1-5 of 74

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5