CamelBak® - Mil Spec Antidote -juomasäiliö, 2lit

Lisää kuvia

CamelBak® - Mil Spec Antidote -juomasäiliö, 2lit
65,90 €

Hallittua nesteytystä tarjoava uusi Mil Spec Antidote juomaratkaisu. Suunniteltu sotilaskäyttöön. Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö mahdollistaa liikkumisen myös ahtaissa paikoissa. Suunniteltu laitettavaksi Mil Spec reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä kaikkein vaikeimmissakin olosuhteissa. Pikairrotettava QuickLink letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimissä automaattiset tippalukot, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Patentoitu suukappale tarjoaa markkinoiden parhaan veden virtaaman.

Saatavuus: Varastossa


Varastosaldoista

Toimitetaan huomenna mikäli tilaat 7 h ja 12 min kuluessa!

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suurikokoinen uusi, ultrakevyt ja litteä Antidote Air Light-täyttöaukko aukeaa nyt nopealla ranteen liikkeellä, vain ¼ kierrosta kiertämällä ja mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Korkkia ei ole mahdollista ylikiristää. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Sisällä veden liikkeitä vaimentava välisenä. Valmistettu sotilaskäyttöön speksatuista materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard antimikrobipinta.  
 
Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Antidote juomasäiliö, eristesukalla (suojaa letkua UV-säteiltä, pakkaselta ja kulutukselta) varustettu PureFlow juomaletku Quick Link™ pikakiinnikkeillä, yhdellä kädellä käytettävä QL HydroLock™ sulkuventtiili ja tipaton Big Bite Valve suukappale suojuksella. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi MA-AM2-PU-11
Materiaali Ei
Arvostelut